Gudrs šoferis izskaidro, kā rīkoties, kad pretimbraucošais vadītājs ir sakrustojis rokas – būtiski auto vadītājiem

Interesanti, ka šādu žestu var pamanīt arī tad, ja brauc nepareizā virzienā pa vienvirziena ceļu. Turklāt šo kļūdu var norādīt pat kājāmgājēji. Vai tev ir bijusi līdzīga neveikla situācija?

Citi žesti

Ja cits auto vadītājs ar vienu roku rāda apļveida kustību, tas norāda, ka tev jāpārbauda riteņi. Iespējams, ka ar vienu no riteņiem ir radusies problēma. Dažkārt vadītājs pat norāda, kurš ritenis ir problēmas avots, padarot žesta izpratni vēl vieglāku.

Pirmais dzīvnieks, kuru jūs ieraudzīsiet attēlā, atklāj jūsu personības būtību

Ja redzi, ka cits vadītājs rāda žestu, kas izskatās kā durvju atvēršana, tas parasti nozīmē, ka kāda no durvīm nav pilnībā aizvērtas. Tas arī var liecināt par to, ka degvielas tvertnes lūka nav aizvērta.

Ja cits auto vadītājs rāda plašus rokām veiktus žestus, kas ietver kustības uz augšu un leju, tas var liecināt par to, ka bagāžnieks nav aiztaisīts.

Interesanti, ka reizēm kravas automobiļa, kuram ir dubultie riteņi, vadītājam kāds var parādīt trīs pirkstu kombināciju. Taču pieredzējis mašīnas vadītājs visu sapratīs un vienkārši lēnām apstāsies. Jo šāds žests nozīmē, ka starp dubultajiem riteņiem iesprūdis kāds akmens vai cits priekšmets. Braucot lielākā ātrumā tas var izsprukt un trāpīt pa kādu citu mašīnu. Tāpēc to pie pirmās iespējas vajag uzmanīgi izņemt.

Ja cits vadītājs piesaista tavu uzmanību, savelkot pirkstus dūrē un pēc tam izplešot tos, tas var norādīt, ka tev vajadzētu pārbaudīt pagriezienu rādītājus. Iespējams, esi aizmirsis tos izslēgt pēc pagrieziena vai ieslēgt, veicot manevru, kas ir radījis neapmierinātību citam vadītājam.

Lasi vēl: Mūsdienīgi vidēja garuma matu griezumi dažāda vecuma sievietēm (Foto)

Cerams, ka šīs zināšanas palīdzēs tev justies drošāk uz ceļa. Tagad tev noteikti būs skaidrs, ko nozīmē citu auto vadītāju rādītie žesti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment