Kas var būt gardāks par svaigi pagatavotu ēdienu, kas papildināts ar aromātiskiem garšaugiem.
Lielveikalos svaigus garšaugus var iegādāties jebkurā gadalaikā. Tomēr šāda pirkuma izmaksas nebūs mazas, un garšaugu garša nebūs tik laba kā vasarā.
Lai aromātiskos garšaugus varētu izmantot visu gadu, vienkārši sasaldējiet tos olīveļļā. Tas saglabās to garšas īpašības. Turklāt saldēti garšaugi nezaudē savas priekšrocības, tie saglabā visas uzturvielas.
Vēl viena šīs metodes priekšrocība ir tā, ka nav jātērē laiks garšaugu atkausēšanai: tos var izmantot kā ledus gabaliņus.
Lai uzzinātu, kā sasaldēt garšaugus olīveļļā, ej uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Kādu krāsu kaķi nes veiksmi, laimi un labklājību: seni latviešu un citu tautu ticējumiby Laura Blūma
- Visi gada laikapstākļi būs dīvaini jo īpaši vasara – sinoptiķi publicējuši jaunu prognozi gadam un tuvākajam laikamby Sandra Ločmele
- 43 gadu vecumā aizsaulē pēkšņi devies jauniešu elks, kura dziesmas vienmēr uzmundrinājaby Sandra Ločmele