Kā sasaldēt garšaugus olīveļļā
Jums būs nepieciešama 1 daļa olīveļļas un 4 daļas svaigu garšaugu. Vislabāk sasaldēšanai der dilles, pētersīļi, mārsili, loki, raudene, salvija, timiāns un baziliks. Garšaugi jāsasmalcina un jāievieto ledus formās. Formiņās ielej olīveļļu, piepildot tās līdz ¾ tilpuma.
Lasi vēl: Rudens klāt, laiks ievākt mežrozīšu augļus. Pareiza pagatavošana un lietošana
Lai eļļa un garšaugi pilnībā sasaltu, ir nepieciešamas aptuveni 24 stundas. Tad ledus kubiņus var pārvietot maisiņā.
Šo sagatavi var uzglabāt saldētavā līdz pat vienam gadam.
Tevi noteikti interesēs
- Septembra beigas būs neparastas: sinoptiķi atklājuši, kur gaidāmas spēcīgas lietavasby Sandra Vīgante
- Gribēju sagādāt sievai pārsteigumu, aizvedot ceļojumā, bet jau atvaļinājuma pirmajā dienā sapratu, ka visi mani labie nodomi ir izgāzušiesby Laura Andersone
- Pārdevēja no Latvijas atklāj noslēpumus: kādus paņēmienus veikali izmanto, lai mēs pirktu vairākby Rinalds Bergmanis