Kas var būt gardāks par svaigi pagatavotu ēdienu, kas papildināts ar aromātiskiem garšaugiem.
Lielveikalos svaigus garšaugus var iegādāties jebkurā gadalaikā. Tomēr šāda pirkuma izmaksas nebūs mazas, un garšaugu garša nebūs tik laba kā vasarā.
Lai aromātiskos garšaugus varētu izmantot visu gadu, vienkārši sasaldējiet tos olīveļļā. Tas saglabās to garšas īpašības. Turklāt saldēti garšaugi nezaudē savas priekšrocības, tie saglabā visas uzturvielas.
VIDEO:
Vēl viena šīs metodes priekšrocība ir tā, ka nav jātērē laiks garšaugu atkausēšanai: tos var izmantot kā ledus gabaliņus.
Lai uzzinātu, kā sasaldēt garšaugus olīveļļā, ej uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Jaunmēness Skorpionā (20. novembris) – no kādām kļūdām jāizvairās, lai nesabojātu nākotni
- No 2026.gada 1.jūlija Latvijā stāsies spēkā ”cukura nodoklis” – kā tas ietekmēs mūsu maciņus
- Vientuļš režisors no Rīgas klusumā gaidīja Ziemassvētkus – līdz pie viņa durvīm parādījās māte ar meitu
- Šīs 4 zodiaka zīmes pēdējā laikā jutās “ne visai”, taču drīz viss nostāsies savās vietās
- Violetā Svariem, bordo Jaunavai: veiksmes krāsas 2025. gada decembrī katrai Zodiaka zīmei
- Latvijā dažviet izsludināts dzeltenais brīdinājums par spēcīgu snigšanu: ”Redzamība būs tuvu nullei”








