Kas var būt gardāks par svaigi pagatavotu ēdienu, kas papildināts ar aromātiskiem garšaugiem.
Lielveikalos svaigus garšaugus var iegādāties jebkurā gadalaikā. Tomēr šāda pirkuma izmaksas nebūs mazas, un garšaugu garša nebūs tik laba kā vasarā.
Lai aromātiskos garšaugus varētu izmantot visu gadu, vienkārši sasaldējiet tos olīveļļā. Tas saglabās to garšas īpašības. Turklāt saldēti garšaugi nezaudē savas priekšrocības, tie saglabā visas uzturvielas.
Vēl viena šīs metodes priekšrocība ir tā, ka nav jātērē laiks garšaugu atkausēšanai: tos var izmantot kā ledus gabaliņus.
Lai uzzinātu, kā sasaldēt garšaugus olīveļļā, ej uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- No 1. augusta stāsies spēkā jauni ierobežojumi, kuri attieksies uz dažādiem produktiem veikalosby Sandra Vīgante
- Mājās būs ļoti daudz spalvu: 5 skaistas kaķu šķirnes ar viskuplāko kažociņu, kas regulāri jākopjby Laura Andersone
- “Varbūt tomēr labāk būtu tur vienatnē nedoties…”: Lietuvā, blakus tūristu iecienītām Dabas takām, nofilmēts vilks (+ VIDEO)by Laura Andersone