Kas var būt gardāks par svaigi pagatavotu ēdienu, kas papildināts ar aromātiskiem garšaugiem.
Lielveikalos svaigus garšaugus var iegādāties jebkurā gadalaikā. Tomēr šāda pirkuma izmaksas nebūs mazas, un garšaugu garša nebūs tik laba kā vasarā.
Lai aromātiskos garšaugus varētu izmantot visu gadu, vienkārši sasaldējiet tos olīveļļā. Tas saglabās to garšas īpašības. Turklāt saldēti garšaugi nezaudē savas priekšrocības, tie saglabā visas uzturvielas.
Vēl viena šīs metodes priekšrocība ir tā, ka nav jātērē laiks garšaugu atkausēšanai: tos var izmantot kā ledus gabaliņus.
Lai uzzinātu, kā sasaldēt garšaugus olīveļļā, ej uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Samazināts kaloriju daudzumu. Kā cept zivis, lai tās neuzsūktu tik daudz taukuby Anete Vītola
- Tā nav nedz ģerānija, nedz lavanda – viens augs, kas ir īpaši izturīgs un piemērots šim pavasarim, lai izrotātu savu balkonuby Oskars Andersons
- Leģendārā aktrise Olga Dreģe dalās pārdomās par dzīves pēdējiem posmiemby Rinalds Bergmanis