Kas var būt gardāks par svaigi pagatavotu ēdienu, kas papildināts ar aromātiskiem garšaugiem.
Lielveikalos svaigus garšaugus var iegādāties jebkurā gadalaikā. Tomēr šāda pirkuma izmaksas nebūs mazas, un garšaugu garša nebūs tik laba kā vasarā.
Lai aromātiskos garšaugus varētu izmantot visu gadu, vienkārši sasaldējiet tos olīveļļā. Tas saglabās to garšas īpašības. Turklāt saldēti garšaugi nezaudē savas priekšrocības, tie saglabā visas uzturvielas.
Vēl viena šīs metodes priekšrocība ir tā, ka nav jātērē laiks garšaugu atkausēšanai: tos var izmantot kā ledus gabaliņus.
Lai uzzinātu, kā sasaldēt garšaugus olīveļļā, ej uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Nedēļa pēc Lieldienām no 21. līdz 27. aprīlim. Ko nedrīkst darīt, padomi, tradīcijas un zīmesby Sandra Ločmele
- Vecmāmiņa, kurai ir 67 gadi, iepazinās ar vīrieti internetā: tādu mammas reakciju negaidījuby Rinalds Bergmanis
- Tas sabojā jūsu kafijas garšu – ieradums, kas nekavējoties jāatmetby Anete Vītola