Kas var būt gardāks par svaigi pagatavotu ēdienu, kas papildināts ar aromātiskiem garšaugiem.
Lielveikalos svaigus garšaugus var iegādāties jebkurā gadalaikā. Tomēr šāda pirkuma izmaksas nebūs mazas, un garšaugu garša nebūs tik laba kā vasarā.
Lai aromātiskos garšaugus varētu izmantot visu gadu, vienkārši sasaldējiet tos olīveļļā. Tas saglabās to garšas īpašības. Turklāt saldēti garšaugi nezaudē savas priekšrocības, tie saglabā visas uzturvielas.
Vēl viena šīs metodes priekšrocība ir tā, ka nav jātērē laiks garšaugu atkausēšanai: tos var izmantot kā ledus gabaliņus.
Lai uzzinātu, kā sasaldēt garšaugus olīveļļā, ej uz nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Vai ir vērts patiesībā iegādāties dzīvokli pirmajā stāvā: stāstu, ko atklājuby Rinalds Bergmanis
- Oktobris nesīs kaut ko tādu, kas nav noticis kopš 1743. gada: ir publicēta jauna prognozeby Sandra Vīgante
- Kāpēc vecumdienās mēs izrādāmies nevajadzīgi saviem bērniem: nepatīkami Dinas Rubinas vārdiby Rinalds Bergmanis