Gundega Skudriņa atklāti pasaka, kāpēc uz savu jubileju aicināja bijušo vīru un miljonāru Gundaru Skudriņu

Nesen izskanēja informācija, ka allaž šarmantā pasākumu rīkotāja Gundega Skudriņa uz savu apaļās 50 gadu jubilejas pasākumu uzaicināja bijušo vīru un miljonāru Gundaru Skudriņu, lai arī viņai šobrīd ir jaunas attiecības. 

Kādam tas varbūt šķitīs dīvaini, bet Gundega žurnālam Ieva paskaidroja savu nostāju, kuru būtu vērts uzzināt un iegaumēt daudziem…

Gundegas un Gundara laulība izjuka pirms gada, kas toreiz daudziem bija liels pārsteigums.

Pāris daudziem šķita viens no saskanīgākajiem un stiprākajiem Latvijā. Neskatoties uz laulības izjukšanu, gan Gundega, gan Gundars saglabājuši labas savstarpējās attiecībās, un tagad Gundega arī pastāstījusi sīkākas detaļas par savu attieksmi un uztveri pret bijušo vīru.

Lasi arī: Atradu 2 perfektus trikus, kā izmazgāt zeķes, lai tās kļūst atkal sniegbaltas: Atklāšu arī jums!

Jāatgādina, ka pāriem Latvijā un arī pasaulē ļoti reti izdodas saglabāt cieņpilnas un labas attiecības pēc laulības šķiršanas. Eksperti uzsver, ka efektīva komunikācija ir būtiska labu attiecību uzturēšanai. Pēc šķiršanās, daudzi pāri var nezināt, kā sazināties viens ar otru bez strīda, kas var izraisīt vēl lielāku attālumu un nesaskaņas.

 

Atšķirīgas personības un dzīves redzējumi, kas iespējams bija šķiršanās iemesli, var turpināt radīt nesaskaņas arī pēc šķiršanās. Šīs atšķirības var apgrūtināt kompromisu un sadarbības sasniegšanu. Kaut gan saglabāt labas attiecības pēc šķiršanās var būt grūti, tas nav neiespējami. Daudz kas ir atkarīgs no abu pušu vēlmes strādāt pie komunikācijas un strīdu risināšanas, kā arī no spējas piedot un virzīties uz priekšu.

Gundegas atbilde

Tagad Gundegai ir jaunas attiecības, tāpēc daudziem varbūt šķitīs, ka aicināt bijušo vīru uz savu jubileju ir dīvaini… Tomēr Gundega ļoti precīzi un spēcīgi paskaidro savu nostāju.

Viņa uzsver, ka vienmēr sev līdzās esot izvēlējusies cilvēkus ar līdzīgu vērtību sistēmu. Līdzīga vērtību sistēma bijusi arī ar bijušo vīru.

Gundega uzsver, ka gan viņai, gan bijušajam vīram bērni ir ļoti svarīgi, tāpēc gājuši tādu šķiršanās ceļu, lai  visiem iesaistītajiem būtu maksimāli komfortabli. Nu jau apritējis gads, kopš abi pieņēma šādu lēmumu.

Bet kāpēc uzaicinājums uz dzimšanas dienu? Gundegas atbilde ir ļoti spēcīga!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment