Gundega Skudriņa atklāti pasaka, kāpēc uz savu jubileju aicināja bijušo vīru un miljonāru Gundaru Skudriņu

Viņa uzsver, ka šāds lēmums  abiem nozīmējis nedaudz lauzt savu ego, paspert nelielu solīti pretī, lai viss kārtotos civilizēti un cieņpilni.

Tādējādi Gundega uzsver, ka nevajag ieciklēties tikai uz negatīvo, bet gan meklēt visā arī labo. Ir jāspēj novērtēt reālā situācija, tā jāpieņem, bet vienlaikus jānovērtē arī viss foršais ko viens otram cilvēki devuši un kopā radījuši. Tieši uz šādas bāzes var veidot arī kaut ko jaunu. Viņai tieši šādu iemeslu pēc ne uz brīdi nebija šaubu, ka viesu sarakstā būs arī bijušais vīrs. 

 

Viņa atgādina, ka neizsvītros no savas dzīves kādu cilvēku, kas viņai bijis dārgs, tikai tāpēc ka mainījusies situācija.

 

Viņš bija un būs man svarīgs dzīves cilvēks, kurš bijis man līdzās vairāk nekā divdesmit gadu, mums ir trīs fantastiskas meitas, kuras mums abiem rūp. Man tas šķistu ļoti savādi, ja, sapulcinot dzīves svarīgākos cilvēkus, starp tiem nebūtu Gundara, kurš bijis mans lielākais balsts daudzus gadus,» atklāta ir Skudriņa.

 

Ko saka eksperti

Arī eksperti uzsver, ka saglabāt labas attiecības ar bijušo partneri ir ļoti svarīgi. Labi attīstītas attiecības ar bijušo laulāto var veicināt sabiedrisko stabilitāti un harmoniju. Nesaskaņas starp bijušajiem partneriem var radīt spriedzi ne tikai ģimenē, bet arī plašākā sabiedrībā, ietekmējot draugus, radiniekus un kolēģus.

Demonstrējot cieņu un sadarbību, vecāki sniedz bērniem piemēru, kā risināt strīdus un uzturēt pozitīvas attiecības. Tas palīdz bērniem attīstīt savas sociālās prasmes un veidot stabilas attiecības nākotnē. Saglabājot labas attiecības ar bijušo laulāto, ir iespējams veicināt mieru, stabilitāti un savstarpēju atbalstu, kas ir svarīgi gan individuālajam, gan ģimenes un sabiedrības labumam.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment