“Gurķu apstrāde” ar sūkalām. Raudzēts piena produkts – pret kaitēkļiem (rezultāts iespaidīgs)

Gurķi ir pastāvīgi jākopj un jāveic profilaktiska ārstēšana pret kaitēkļiem. Šiem nolūkiem es atklāju efektīvu preparātu – es apstrādāju stādījumus ar sūkalām. Viņa nekad mani nepievīla!

Serums-  lietošanas noteikumi

Es sāku lietot “ieteikumu” jau sen. Recepti saņēmu no vecmāmiņas. Priecājos, ka atcerējos. Ieteikums glābj gurķus un citas kultūras no vairākām sli***ām. Es savā dārzā nekad neesmu lietojusi ķīmiju, jo veselība ir svarīgāka.

Universālais maisījums ir piemērots arī citām kultūrām. Plašais darbības spektrs ir izskaidrojams ar to, ka sastāvā ir tikai dabīgas sastāvdaļas, kas iegūtas fermentācijas ceļā.

Piens rūgst, veidojas sūkalas, kas satur B vitamīnus, kalciju, fosforu, magniju un kāliju. Šie elementi kopā ar baktērijām, kas aktivizējas skābā vidē, ir gatavi sniegt maksimālu labumu gurķiem:

Raudzēts piena maisījums nomāc kaitīgos mikroorganismus, iznīcina sēnīšu in***ciju patogēnus;
uzlabo attīstību, normalizē vielmaiņas procesus, jo sastāvs satur slāpekli;
skābā vidē baktērijas ātri sadala organiskās vielas viegli sagremojamā formā.

Bet serumu nevar izmantot tīrā veidā. Tas ir pilns ar augsnes struktūras izmaiņām uz sliktāku pusi. Augsnes skābums palielinās. Jums ir sārms, jāpievieno kaļķi vai koksnes pelni. Turklāt, ja serums nokļūst uz lapotnes, plāksnes tiek apdegušas.

Citādi tikai labums gurķiem! Man patīk produktu kombinēt ar jodu. Šīs z***s lieliski aizsargā pret sli***ām.

Uzmanību! Sūkalas ir maisījums ar augstu skābumu. Tāpēc tas ir jāizmanto saprātīgi.

Pret kaitēkļiem

Turklāt tīrā veidā tam nav tādas pašas iedarbības, tāpēc, pamatojoties uz to, es gatavoju uzturvielu un insekticīdu šķīdumus ar jodu, pelniem, borskābi un dažādiem augiem. To aromāts atbaida kaitēkļus.

Jūs varat izveidot slazdu kāpuriem, laputīm, kodēm un sīpolu mušām. Es novietoju uz gultas platu un ne dziļu trauku, piepildu to 1/3 ar tīrām sūkalām un atstāju uz nakti. Jau no rīta tajā peldēs dažādi kaitēkļi – es tos izn***nu.

Pret sli***ām

Tā kā sūkalas ir skābas, tās kavē patogēnos mikroorganismus, bakt***jas un sēnītes. Tāpēc produkts ietaupa gurķus no:

sakņu puve;
vēlīnā puve;
miltrasa.
Tie ir ļaunākie gurķu ienaidnieki. Pēc šīs apstrādes krūmi pilnībā atveseļojas un boj***mi sadzīst. Jūs pat nepamanīsiet, ka kultūra bija ar kaut ko s***a. Šķīdumu var izmantot lapotnes apstrādei un uzklāšanai zem saknes.

Mana “ieteikuma” recepte

Tikai 2 komponenti – un cik daudz priekšrocību! Produkts ir pilnīgi nekaitīgs un satur barības vielas. Var izmantot atklātā zemē un siltumnīcās. Es sniegšu recepti vēlāk, un tagad es sniegšu informāciju par to, kāpēc sūkalas efektīvi cīnās ar s***šu sli***ām.

Galvenā sastāvdaļa ir sūkalas. Es gatavoju ar dabīgo pienu. Sauss nav piemērots, jo tajā ir izsmeltas vielas.

Uzmanību! Nedrīkst karsēt pienu virs 60 grādiem.

Lasi vēl: Mājā vairs nav mušu, un odi pat nepielido pie loga. Es pagatavoju dabīgu līdzekli, kas izrādījās efektīvāks par visiem veikalā nopērkamajiem.

Dabīgais produkts satur daudzas derīgas vielas un aminoskābes, kas veicina normālu dzīvībai svarīgo procesu darbību. Pateicoties tā bagātīgajam sastāvam, gurķu audi ir piesātināti ar vitamīniem un minerālvielām. Fotosintēze lapās notiek ātrāk. Augi kļūst izturīgāki pret nelabvēlīgiem vides faktoriem.

Visbiežāk ieteikumu izmantoju karstajos periodos. Es veicu ār***šanu agri no rīta. Tas stiprina auga imunitāti; dzinumi labi panes pusdienas karstumu. Ja agrāk olnīcas karstumā izkrita, tad tagad es neredzu, ka tas notiek.

Jūsu zināšanai! Lielisks līdzeklis zirnekļa ērču profilaksei.

Un tagad par otro komponentu. Kopā ar serumu lietoju 5% jodu (spirtā). Tas ir nepieciešams arī kultūrai.

Es nezinu, kā jums, bet manā reģionā ūdenī praktiski nav joda. Tāpēc esmu spiests pievienot elementu augu izsmidzināšanas šķīdumiem.

Jods palīdz audiem absorbēt slāpekli. Turklāt tas paātrina olbaltumvielu sintēzi. Lapas ir zaļas un nekļūst dzeltenas. Bet tas vēl nav viss. Mēs varam runāt par priekšrocībām stundām, bet es jums pastāstīšu, kā pagatavot misu.

Recepte: sajauciet 1 litru sūkalu ar 9 litriem silta ūdens. Rūpīgi samaisiet un nometiet 40 daļas 5% joda (spirta tinktūra). Es apstrādāju ražu tā, lai lapotne būtu pilnībā samitrināta. Es veicu procedūru no rīta, kad saule nav tik karsta.

Apstrādājot, es vienmēr pārklāju augu sakņu zonu. Šī vieta ir ļoti neaizsargāta. Bieži var novērot, kā sakņu sistēma un kakls sāk puvi. Ir svarīgi novērst sakņu puvi, pretējā gadījumā skarto augu glābt nebūs iespējams.

Lasi vēl: “Fantastiska veiksme gaida”: 2024. gada vasaras sākumā 3 zodiaka zīmes sagaida jaunas iespējas

Veselīga raža nesīs augļus līdz salnām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment