Noteikti starp jums ir tādi, kuri pērk hotdogus degvielas uzpildes stacijās. Nu ko, paņēmu ceļā, uzkodas un labs risinājums.
SASTĀVDAĻAS:
Svaigi gurķi – 500 g
Cukurs – 2,5 ēd.k.
Ābolu sidra etiķis – 100 ml
Graudainas sinepes – 1 tējkarote.
Kurkuma – 1 tējk.
Ciete – 1 ēd.k. ar slaidu
Sāls gurķu apkaisīšanai – 1 ēd.k.
Gatavošana:
Vispirms es nomazgāju gurķus un sagriezu tos mazos gabaliņos. Apkaisīju ar sāli, samaisīju un atstāju uz 1 stundu, lai sālītu un atbrīvotos no liekās sulas.
Padoms: ja gurķu sēklas ir lielas vai pārgatavojušās, ieteicams tās izņemt. Iegūst 500 g sagrieztu šķēlītēs.
Izmetiet sietu, Liekat gurķus un noskalojiet zem tekoša ūdens.
Katliņā ieberiet cukuru, kurkumu un sinepes.
Lasi vēl: Mazā pirkstiņa garums atklāj visu patiesību par jums
Ielej ābolu etiķi un karsē, līdz cukurs izšķīst.
Ievietojiet noskalotos gurķus un, maisot, vāriet uz mērenas uguns apmēram 5 minūtes.
Es iebēru cietē 1-2 ēd.k. ūdens, apmaisa un plānā strūkliņā lej vārošajos gurķos, to darot maisot.
Ieliku sterilās burkās un aizskrūvē ar vākiem.
Ja vēlaties ēst uzreiz, tad noteikti apdzesējiet.
Lai jums labi garšo!
Lasi vēl: Apbrīnojams gardums 10 minūtēs. To apēd uzreiz, vienmēr ir par maz
Bērniem noteikti garšos.