Gurķu mērce kā degvielas uzpildes stacijās: tos pasniedz pie hotdogiem un gaļām

Noteikti starp jums ir tādi, kuri pērk  hotdogus degvielas uzpildes stacijās. Nu ko, paņēmu ceļā, uzkodas un labs risinājums.

SASTĀVDAĻAS:

Svaigi gurķi – 500 g
Cukurs – 2,5 ēd.k.
Ābolu sidra etiķis – 100 ml
Graudainas sinepes – 1 tējkarote.
Kurkuma – 1 tējk.
Ciete – 1 ēd.k. ar slaidu
Sāls gurķu apkaisīšanai – 1 ēd.k.

Gatavošana:

Vispirms es nomazgāju gurķus un sagriezu tos mazos gabaliņos. Apkaisīju ar sāli, samaisīju un atstāju uz 1 stundu, lai sālītu un atbrīvotos no liekās sulas.

Padoms: ja gurķu sēklas ir lielas vai pārgatavojušās, ieteicams tās izņemt. Iegūst 500 g sagrieztu šķēlītēs.

Izmetiet sietu, Liekat gurķus un noskalojiet zem tekoša ūdens.

Katliņā ieberiet cukuru, kurkumu un sinepes.

Lasi vēl: Mazā pirkstiņa garums atklāj visu patiesību par jums

Ielej ābolu etiķi un karsē, līdz cukurs izšķīst.

Ievietojiet noskalotos gurķus un, maisot, vāriet uz mērenas uguns apmēram 5 minūtes.

Es iebēru cietē 1-2 ēd.k. ūdens, apmaisa un plānā strūkliņā lej vārošajos gurķos, to darot maisot.

Ieliku sterilās burkās un aizskrūvē ar vākiem.

Ja vēlaties ēst uzreiz, tad noteikti apdzesējiet.

Lai jums labi garšo!

Lasi vēl: Apbrīnojams gardums 10 minūtēs. To apēd uzreiz, vienmēr ir par maz

Bērniem noteikti garšos.

Leave a Comment