Gurķu un sīpolu salāti, ko var ēst katru dienu: viegli, garšīgi (noslēpums ir mērcē)

Es vēlos ieteikt jums pagatavot dārzeņu salātus tikai no divām sastāvdaļām, neskaitot mērci, kas ir šīs receptes “triks”. Varētu šķist, ka nav par ko brīnīties: gurķi un sīpoli, bet pamēģiniet, un jūs sapratīsiet.

Šādus salātus var ēst pat katru dienu, tie patiešām nekļūst garlaicīgi. Ar ceptiem jauniem kartupeļiem vai ar kebabu, nu, ļoti garšīgi!

Lasi vēl: Uzklāj uz naža asmens nedaudz zobu pastas, un rezultāts tevi pārsteigs!

ĶERSIMIES PIE GATAVOŠANAS:

Gurķus nomazgā, nomizo, ja tā ir cieta vai rūgta. Un sagriež iecienītākajā veidā.

Sīpoli, man patīk sarkanie salātu sīpoli, sagrieziet tos plānos pusgredzenos.

 

Pati vienkāršākā recepte: tomātus iekonservēju dažu minūšu laikā. Neko garšīgāku tu nebūsi ēdis!

Dziļā salātu bļodā ieklājiet gurķu kārtu, tad sīpolu kārtu un nedaudz sāli. Atkārtojiet kārtu pēc kārtas.

Liek ledusskapī uz aptuveni stundu, lai gurķi izdala sulu, ja laiks to atļauj. Taču, kā rāda prakse, šādi salāti garšo labāk.

Pagatavosim mērci.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment