Hemoroīdi: Kā mājas apstākļos ar dabīgām metodēm tos ārstēt

Hemoroīdi

Hemoroīdi: Ja cilvēkam ir mazkustīgs dzīvesveids un viņam ir liekais svars, tad nav nekāds brīnums, ja viņam izveidojas hemoroīdi.

Atklāsim, kādām pazīmēm jāpievērš uzmanība un ar kādām metodēm mājas apstākļos var apkarot šo kaiti.

Hemoroīdi nav iedzimta kaite kā mēdz domāt cilvēki, kuriem ir vēnu varikoze. Nenoliedzami izpausmes var salīdzināt, taču uzskatīt hemoroīdus par iedzimtu kaiti nu gan nebūtu pareizi. Hemoroīdi ir sēdētāju slimība – ja cilvēks ir mazkustīgs un piedevām, ja ir liekais svars, tad hemoroīdu parādīšanās nav nekas neparasts.

Lai noteiktu hemoroīdu klātbūtni vajag paņemt spogulīti un apgulties uz gultas vai dīvāna. Pacel kājas un ar spogulīša palīdzību apskaties, kāda izskatās anālā atvere.

 

Hemoroīdi: pazīmes

Ja ievēro asinsvadu tīklojumu vai tumšu “pumpu” vai “burbulīti”, tad tas nozīmē, ka tev ir ārējie hemoroīdi. Iekšējos hemoroīdus pašam noteikt nevajadzētu, tāpēc, ja novēro ārējos hemoroīdus, tad iesakām doties pie ģimenes ārsta, lai pārliecinātos, ka problēma nav daudz nopietnāka kā sākotnēji varētu likties. Nākamajā lapā mēs atklāsim, ko darīt, ja tev ir ārējie hemoroīdi, bet ārstēt tos vēlies tikai ar dabīgu metožu palīdzību.

Lasi vēl: Pēc šī raksta izlasīšanas, vairs nesēdēsi uz poda ilgāk par 10 minūtēm! Tas ir veselībai bīstami!

Pāršķir lapu, lai uzzinātu kā mājas apstākļos ar dabīgām metodēm ārstēt hemoroīdus!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment