Horoskops 17. oktobrim: Pat vienkāršas lietas izrādīsies sarežģītas, jums jāatrod spēks, lai izdzīvotu šo dienu

Šajā dienā Zemei vistuvāk atradīsies Mēness, ko mēdz dēvēt par supermēnesi. Debess ķermeņa disks tagad šķiet gandrīz par 10 procentiem lielāks nekā parasti.

Tā kā supermēness atrodas Auna zīmes ietekmē, diena gaidāma grūta. Un situāciju pasliktinās Marsa un Plutona stāvoklis, kas veido sarežģītus Mēness un Saules aspektus. Diena būs enerģijas un izteiksmes pilna visā. Ja jau sen jūti nepieciešamību no kaut kā atbrīvoties, saraut kādas ierobežojošas saites vai apstākļus, dodies ceļojumā – pilnmēness palīdzēs.

Auns (no 21. marta līdz 20. aprīlim)

Tagad tev vajadzētu atteikties no rutīnas, jo būs grūti tai koncentrēties. Labāk ir atturēties no sporta un jebkādām kustībām, kas saistītas ar traumu risku. Jūsu pašu enerģijas viļņi, kas reizināti ar pilnmēness spēku, tagad var radīt grūtības sazināties ar visiem, pat ar jums pašiem. Var rasties problēmas darbā un ģimenes dzīvē.

Mēģiniet visus jaunumus uztvert mierīgi. Vakara stundās mēģiniet atpūsties ar meditāciju vai mierīgu klasisko mūziku sveču gaismā.

Vērsis (no 21. aprīļa līdz 20. maijam)

Šīs zīmes pārstāvjiem labāk tagad pievērst uzmanību savai veselībai. Varbūt jums vajadzētu sākt diētu, vingrot vai elpošanas vingrinājumus, tas viss izdosies lieliski un nāks par labu. Pastāv iespēja, ka tiks atrisinātas problēmas, kas jau sen ir bijušas. Iespējami neparedzēti izdevumi, taču tie atmaksāsies īsā laikā.

Dvīņi (no 21. maija līdz 20. jūnijam)

Diena simbolizē Dvīņu cerību uz nākotni. Šodien pavērsi interesantas perspektīvas sev un saviem mīļajiem. Izvairieties no trakiem piedzīvojumiem un trokšņainām kompānijām. Finanšu sektorā esiet ļoti piesardzīgi. Uzmanieties no krāpniekiem. Vakara stundās laiks piemērots mājas salidojumiem un vaļaspriekiem.

Vēzis (21. jūnijs–20. jūlijs)

Rūpējieties par savu veselību, tostarp par savu garīgo veselību. Ja kaut kas jūs satrauc, ir pienācis laiks sazināties ar speciālistu, labāk, ja jūsu draugi to iesaka. Var iziet kosmētiskās procedūras, apmeklēt pirtis, iziet relaksācijas seansu vai nomierinošu masāžu. Ieklausies savās sajūtās, centies atbrīvot sevi no liekā spriedzes. Vakarā iespējama romantiska tikšanās, kas mainīs tavu dzīvi.

Lauva (no 21. jūlija līdz 20. augusts)

Šīs zīmes pārstāvju harmonijas atrašanas diena. Šodien jūs izbaudīsit burtiski visu. Iespējami neplānoti finansiālie ienākumi, veiksmīga ieilgušas situācijas atrisināšana, draudzības atjaunošana ar seniem draugiem. Ja jums ir nepieciešams labot kļūdas, dariet to šodien. Iespējama viegla flirts un ceļošana.

Jaunava (no 21. augusta līdz 20. septembrim)

Šodien Jaunavu gaida daudz ikdienas rūpju, taču lietas tevi uzsūks un valdzinās. Ja vēlies tuvākajā laikā iegādāties nekustamo īpašumu vai automašīnu, kotedžu vai laivu, dodies uz priekšu. Visi pirkumi tagad kalpos ilgi un uzticami. Neignorējiet mīļoto padomus, tie tiešām var noderēt. Mēģiniet vingrot vakarā.

Svari (no 21. septembra līdz 20. oktobrim)

Garlaicība un vienmuļība var piespiest šīs zīmes pārstāvjus pieņemt kādus ļoti neparastus lēmumus, kas parasti tev ir pavisam neparasti. Tagad pārmaiņas nesāpēs, bet tieši otrādi – ļaus papildināt enerģijas un pozitīvo emociju rezerves.

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmēm laimīgais posms sāksies pēc pilnmēness 2024. gada 17. oktobrī

Taču centies netērēt pārāk daudz naudas, priekšā ir jaunas romantiskas attiecības, un tās prasīs lielu atdevi.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment