Horoskops nedēļai no 27.novembra līdz 3.decembrim visām zodiaka zīmēm

Jaunava

Blūza periods ir beidzies – Jaunavas ir iegājušas baltajā svītrā. Nepatīkamākās situācijas un dažādas grūtības atrisināsies tavā labā, un nauda it kā nonāks tavās rokās. Jūs varat pieņemt liktenīgus lēmumus, ja tādi ir novēloti. Attiecības var būt sarežģītas, taču ar savām diplomātiskajām spējām jūs varat samazināt visus konfliktus līdz neko.

Svari

Ar naudu, tāpat kā pagājušajā nedēļā, jābūt uzmanīgiem. Un jūsu personīgajā dzīvē sāksies dažādi interesanti notikumi. Kaislība, greizsirdības lēkmes, cienītāji vai grupējumi, sāncensība un pat mīlas trīsstūri. Labā ziņa ir tā, ka jums ir lielākā daļa izredžu būt neveiksmīgi.

Skorpions

Lietas neiet labi. Ir kavēšanās, ir šķēršļi, ir pārpratums… Pastāv iespēja, ka jūs sāksiet praktiski “ar degunu rakt zemi”, lai viss būtu jūsu veidā. Tici man, tas nav tavu nervu vērts. Ir reizes, kad jums vienkārši jāgaida. Pieņemiet situāciju un veltiet laiku atpūtai, sev un kaut kam patīkamam.

Mežāzis

Mežāži saskarsies ar pagātnes spokiem. Var atgriezties cilvēki, par kuriem jau sen esi aizmirsis, vai lietas, kas tika atliktas uz nenoteiktu laiku “vēlāk”, pēkšņi par sevi atgādinās. Šī atgriešanās ne vienmēr sola nepatikšanas, taču tiesības izlemt, vai atkal ieiet šajā upē, paliek jums.

Ūdensvīrs

Šonedēļ īpaši svarīga būs vide. Un būtība nav pat tajā, ka “ķēniņu veido viņa svīta”, bet gan tas, ka tagad daudz kas nav atkarīgs no jums. Un jo labāka būs savstarpējā sapratne un jo vairāk jūsu priekšstati par galamērķi sakritīs, jo labāk veiksies.

Zivis

Zivis var pārsteigt apkārtējo cilvēku uzvedība. Daži pēkšņi var nolemt, ka vairs nevēlas ar jums nodarboties, bet citi, gluži pretēji, stāvēs jums blakus kā kalns. Abu motivācija, visticamāk, jums būs noslēpums. Tomēr tas ir labi.

Lasi vēl: “Uz finansiālo panākumu virsotnēm”: pēc 2023. gada 26. novembra 3 zodiaka zīmes sasniegs naudas pārpilnību

Atcerieties, cik elastīgs jūs varat būt – un varat viegli orientēties pašreizējā situācijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment