Horoskops visām zodiaka zīmēm 2023. gada janvāra sākumā

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēži nekur neplāno doties. Jauno gadu viņi sagaidīs ar pieticīgu ģimenes mielastu un pēc tam dosies gulēt. Zvaigznes saka, ka viņiem nebūs svētku saviļņojuma un vēlmes kaut ko svinēt. Šī būs nedēļa pirms Ziemassvētkiem.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvas brīvdienas pavadīs kopā ar savu dvēseles radinieku vai draugu kompānijā. Viņus gaida pārsteigumi. Piemēram, sievietēm Lauvas mīļotais var izteikt piedāvājumu, uzdāvināt ko greznu vai iegādāties biļetes uz kūrortu.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunava jau no paša gada sākuma daudz laika veltīs attīstībai. Viņi var iestāties dažos kursos, sākt mācīties svešvalodu, laimēt stipendiju studijām vai vienkārši lasīt grāmatas.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Gada sākums šīs zīmes pārstāvjiem sāksies ar nostalģiju pēc vecajiem laikiem. Viņi satrauksies, skatīsies vecas fotogrāfijas un domās, cik labi bija agrāk.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem būs svētku noskaņa, vēlme kaut kur aizbraukt, atklāt jaunas tūrisma vietas un vismaz uz dažām dienām aizmirst par darbu.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlnieka zvaigznes prognozē atpūtu no darba, emocionālo atveseļošanos, tā saukto “spēka vietu” apmeklējumus. Piemēram, viņi var sākt nodarboties ar jogu vai doties uz sporta zāli.

LASI VĒL: Kāpēc 40 gadus vecas, nobriedušas sievietes izlemj dzemdēt bērnus?

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Janvāris Mežāžiem atnesīs karjeras problēmas. Piemēram, viņi var pamest darbu, zaudēt kādu svarīgu projektu vai bankrotēt. 2023. gada sākums būs grūts un neparedzams.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīram gada sākums šķitīs pārāk zibenīgs. Būs kādi svarīgi notikumi, priekšlikumi, aktivitātes, kas šiem cilvēkiem neļaus sajust svētku garu.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivis no saviem mīļajiem sagaidīs ko neparastu, taču visas cerības būs veltīgas. Piemēram, sievietes var sagaidīt, ka viņām tiks lūgts precēties, taču tas nenotiks, kas radīs vilšanos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment