Hortenzijas rudenī – obligāti: agronoms pastāstīja, ko darīt ar krūmiem tagad – atslēga uz krāšņiem ziediem nākamgad

Hortenzija ir elegants rudens dārza rotājums. Lai nodrošinātu, ka tas pastāvīgi priecē ar labu ziedēšanu, veltiet laiku tā kopšanai. Daži pasākumi palīdzēs krūmiem droši pārdzīvot ziemu un bagātīgi ziedēt nākamajā gadā. 

Rudenī un ziemā augi turpina nepieciešami uzturēt mitruma līmeni, lai saglabātu veselīgu sakņu sistēmu. Lai gan augi ir gatavi ziemas miera periodam, viņiem joprojām ir nepieciešams ūdens, lai saglabātu sakņu dzīvotspēju un izturību pret aukstumu.

Līdzsvara uzturēšana starp pietiekamu mitrumu un ūdens aizsērēšanas novēršanu ir būtiska, jo pārāk liels ūdens daudzums var izraisīt sakņu puvi un citas problēmas.

 

Rudenī mēslojiet ar produktiem, kas nesatur slāpekli. Izmantojiet fosfora un kālija mēslojumu. Tie stiprina saknes un palielina izturību pret salu. Pietiks ar vienu barošanu septembra sākumā.

Rudenī veiciet krūmu veidošanos. Noņemiet nokaltušos zarus. Galvenā atzarošana tiek veikta pavasarī.

Labāk ir atstāt uz auga izbalinātas ziedkopas: tās rotās dārzu ziemā un pasargās pumpurus no sala.

Rudens 5 zvaigžņu zīmēm sagādās liktenīgus pārsteigumus, kuri iespaidos viņu atlikušo dzīvi

Tie var kļūt arī par patvērumu labvēlīgiem kukaiņiem.

Lasi vēl: Laime sagaida aiz stūra: nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kuru liktenis tuvākajā laikā pagriezīsies par 180 grādiem – uz tām norādīja zvaigznes

Apsveriet iespēju aizsargāt savus krūmus no sala. Nosedziet tos ar audeklu vai agro audumu. Novietojiet lapas vai kompostu ap auga pamatni.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment