Hortenziju pārklās košas un kuplas ziedu cepures: vienkārši iestādiet blakus šos 3 augus vienu otram blakus

Kādas kultūras stādīt blakus hortenzijām septembrī, lai tās priecētu ar sulīgu ziedēšanu. Rezultāts būs patīkami pārsteidzošs. Kaimiņi no tāda skaistuma paliks mēmi.

Tas ir ļoti vērtīgs padoms no agronomes Ksenijas Davidovas! Kadiķis var ne tikai piešķirt hortenzijām papildus kontrastu un izcelt to ziedu spilgtumu, bet arī nodrošināt daļēju ēnojumu, kas ir īpaši svarīgi hortenzijām, jo tās ne vienmēr labi pacieš pārmērīgu saules gaismu.

Kadiķa skujas un tumši zaļā krāsa lieliski saskan ar hortenziju spilgtajām ziedkopām, radot interesantu un pievilcīgu dārza kompozīciju.

Žēl, ka neviens iepriekš neieteica šos trikus ar veco krēmu; Tagad es vairs neizmetīšu nevienu tūbiņu (dalos ar trikiem)

Tas ir arī praktisks risinājums, lai uzturētu hortenzijas veselīgas un krāšņas visu sezonu. Vai plāno stādīt kadiķi kopā ar hortenzijām savā dārzā.

Rozes un hortenzijas kopā rada elegantu un romantisku dārza noskaņu. Rozes ar saviem izsmalcinātajiem ziediem un spēcīgo aromātu var būt skaists akcents hortenzijas krūmu tuvumā, izceļot lapu zaļumu un piešķirot dārzam krāšņu akcentu.

Viss apgriezīsies kājām gaisā: ko katra zodiaka zīme var sagaidīt – Oktobrī

Šī kombinācija ļauj izveidot krāsainu, dzīvīgu un harmonisku dārza ainavu, kur katrs augs izceļ otra skaistumu.

Astilbes un hortenzijas kopā veido ļoti harmonisku un krāšņu kombināciju. Astilbe ar saviem smalkajiem, spalvainajiem ziediem un dažādām krāsām lieliski papildina hortenzijas sulīgos, lielos ziedu cepurītes.

Lasi vēl: Mīlestības feja dāvās Laimi: Nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kuras veidos personiskās attiecības no 11. līdz 20. septembrim – prieks piepildīs dvēseli

Hortenzijas krūma zaļā masa kalpo kā ideāls fons, kas izceļ astilbes smalko tekstūru un piešķir dārzam struktūru un kontrastu.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment