Ideālās sievietes kods: astrologi nosaukuši labāko dzimšanas gada un zodiaka zīmes kombināciju

Zvaigznes pateiks, ar kurām zodiaka zīmju sievietēm vislabāk veidot attiecības un kurām piemīt nereāls magnētisms un kuras spēj iekarot ar savu atjautību un skaistumu.

Vienā zodiaka zīmē visas ideālas sievietes īpašības nevar apvienot. Astroloģe Ļubova Kaļinovskaja izcēla spilgtākos zodiaka apļa pārstāvjus, kuru mērķis ir ģimene un attiecības, ziņo džentlmenis.lv.

Pirmkārt – Vēža sievietes

Viņi mīl bērnus, ir gatavi veltīt sevi pavardam un radīt komfortu. Meitenes, kas dzimušas zem šīs zīmes, ir ļoti jutekliskas, vienmēr apžēlos, pabaros, jutīs līdzi. Viņi ir lieliski sarunu biedri, kuri atbalstīs un uzklausīs.

Lojāli savai mājai, ko viņi dievina. Vēžiem ļoti svarīga ir siltuma, komforta un drošības atmosfēra. Viņiem nekas nav svarīgāks par tradīcijām un mīlestību. Tiesa, dažreiz viņi var būt aizdomīgi, aizkustinoši un kaprīzi.

Vēža zīmē dzimušas zvaigznes: Lindsija Loena, Selēna Gomesa, Jevgeņija Loza, Angela Merkele, Margota Robija, Eva Grīna.

Otrās – Svaru sievietes

Viņi ir viegli un gaisīgi, patīk komunicēt, ir estētiski, graciozi, rūpējas par sevi. Apveltīts ar nepārspējamu gaumi, orientēts mākslā, literatūrā un mūzikā.

Spēj pievienot skaistumu jebkurai mājai. Viņi ir diplomātiski, tāpēc viegli saskaras ar apvainojumiem.

Ar šādām pusītēm ir viegli nodibināt spēcīgas attiecības, jo viņas nesasprindzina vīriešus, necenšas uzkārst visas viņu problēmas.

Viņi palīdz sasniegt līdzsvaru pārī un viegli nonākt pie kompromisa. Viņi attur izvēlēto no impulsīviem lēmumiem, jo ​​viņiem pašiem nepatīk steiga.

Svaru zīmē dzimušas zvaigznes: Kima Kardašjana, Keita Vinsleta, Hetere Loklīra, Gvineta Paltrova, Ani Loraka, Hilarija Dafa un Monika Beluči.

Ideālas šo zodiaka zīmju sievietes ir dzimušas šādos gados:

1975. gads ir meža truša gads;
1979. gads ir Zemes kazas gads;
1982. gads ir Ūdens suņa gads;
1987. gads ir Uguns truša gads;
1991. gads ir Metāla Kazas gads;
1994. gads ir meža suņa gads;
1999. gads ir Zemes Truša gads;
2003. gads ir Ūdens kazas gads;
2006. gads ir Ugunsdrošības Suņa gads.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment