”Idiotu bars!” Aija Dembovska ”Lauku sētā” jau iekuļas pirmajā konfliktā un draud kauties

”Lauku sētas” piektās sezonas pirmizrāde ir tuvu, un starp desmit dalībniekiem ir arī slavenā Aija Dembovska. Meitene šovā ieies kā zvaigzne, taču pārējie dalībnieki diemžēl viņu par tādu neuzskatīs, kas beigsies ar kārtīgu konfliktu. Skaties.lv piedāvā ieskatīties strīdā.

”Lauku sētas” kolēģi jau pirmajā dienā izlems pakaitināt slaveno Aiju, uzgāžot viņai ūdens spaini.

”Idiotu bars!” saņemot ūdens šalti, iekliegsies šovu zvaigzne, solot atriebties naktī. Skaistule nekautrīgi izģērbsies kameru priekšā, atbrīvojoties no miklajām drānām.

”Aija ir topmodele,” ar zināmu ironijas devu attieksmi pret meiteni raksturos Dairis. Kā kameru priekšā pastāstīs citi dalībnieki, Aija šovā ieradusies kā īsta zvaigzne un izturas tā, it kā būtu pelnījusi īpašu attieksmi. ”Modes dīva”, ”zvaigzne” – tā ironizējot kompānija iesaukusi Aiju.

Lasi arī: Būtiskas izmaiņas Swedbank klientiem; Ja izmanto internetbankas kodu kartes, tev šis ir jāzina

””Lauku sēta” būs pilna ar kašķiem. Jo kašķi jau tagad sākas, pirmajā darba dienā. Visticamāk bez kaut kāda kautiņa neiztikt, meitene jau mēģina izprovocēt,” savu viedokli pret šo necienīgo attieksmi pauž Aija.

”Ienāca šovā, domāja, ka zvaigzne. Aizgāja, kā nāk,” par Aiju uzjautrināsies Ingars.

Vai kompānija patiešām nostāsies pret slaveno Aiju? ”Lauku sētas” jaunās sezonas starts jau 13. septembra plkst. 21.15 LNT!

Šķir otru lapu, lai redzētu video, kā Aijai uzlej ūdeni, un kā viņa lamājas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment