Iegādājos visas bakhilas veselās pakās tuvējā aptiekā – pārsteidzoši pielietojumi, ko esmu atklājusi

Es devos uz tuvāko aptieku un izpirku visus vienreizējos apavu pārvalkus, un pārdevējiem radās aizdomas par manu rīcību, jo viņi sāka domāt, ka varētu būt kāds īpašs iemesls, kāpēc es veicu šādu pirkumu.

Kad viņi uzzināja, kā es efektīvi izmantoju bahilas ikdienā, viņi paši sāka pārdomāt, vai šī metode varētu būt derīga arī viņiem.

Mēs visi izmantojam apavu pārvalkus jeb bahilas, kad apmeklējam noteiktas iestādes vai sabiedriskas vietas, kur tās ir obligātas. Agrāk arī es sekoju šiem noteikumiem un lietoju bahilas tikai tad, kad tas bija nepieciešams.

Turklāt ir atklāts vēl viens pielietojums, kas ir īpaši noderīgs!

Ir pārsteidzoši, cik daudz pielietojumu bahilām var atrast ikdienas dzīvē. Kas gan būtu domājis, ka šie apavu pārvalki var būt tik daudzveidīgi!

Es iegādājos bakhilu pakas lielos daudzumos tuvējā aptiekā, jo tās izlietoju ļoti ātri. Farmaceiti jau izsmej mani, un esmu nogurusi no skaidrojumiem, kāpēc vajadzīga vēl viena paciņa ar 50 bakhilām.

Triks numur viens

Lai novērstu ēdiena pārpalikumu izžūšanu, es uz šķīvja uzvelku tīras bakhilas.

Gumijas materiāls labi pieguļ pie šķīvja, nodrošinot, ka ēdiens ledusskapī neizžūst un neizdala nepatīkamas smakas. Pēc tam bakhilas var izskalot siltā ūdenī un izmantot atkārtoti vēl dažas reizes.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu parējos trikus

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment