Aplūko šīs piecas receptes, kuras liks krasi mainīt domas par degvīnu, kā garlaicīgu vai ātri apreibinošu alkoholisko dzērienu, kuram ir neticami pretīga pēcgarša.
VIDEO: 
 
   
Izrādās, ka, ja to pasniedz kopā ar pareiziem dzērieniem, kokteiļu garša var būt pat neticami laba.
Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc patiesībā 31. oktobra vakarā noteikti jādedzina sveces: senlatviešu rituāls, kas piesaista veiksmi un sniedz aizsardzību
- Sēņu krēmzupa “no restorāna”: recepte no mana drauga, kas ir šefpavārs
- ”Kāpēc jums virtuvē ir muzejs?” Mans franču draugs samulsa par lietām, kas Latvijā ir gandrīz katrā mājā
- “Mēs tos pat pagaršot negribam”: kādus ķīniešu produktus mūsu veikalos paši ķīnieši neēd
- Ar divām virtuves sastāvdaļām padarīsi savas orhidejas skaistākas nekā jebkad agrāk
- Vai tiešām drīkst laist suni gultā: ko par to saka speciālisti un saimnieki







