1. Early Riser
Sastāvdaļas: 
60 ml degvīna;
10-15 cm garš selerijas kāts;
30 ml greipfrūtu sulas;
30 ml citronu sulas;
30 ml cukura sīrupa;
Pāris pilieni zaļās tabasco mērces
Pagatavošana:
Šeikerī ievieto seleriju un sīrupu, labi sakrati. Tad pievieno degvīnu, greipfrūtu sulu, citronu sulu un tobasco. Pievieno ledu un sakrati. Ielej visu glāzē, kurā iebērts ledus. Pasniedz ar glāzē ievietotu selerijas kātu.
2. Mint Conditon
Sastāvdaļas:
60 ml degvīna;
30 ml medus sīrupa;
15 ml laima sulas;
Ingvera alus;
1 piparmētras lapa
Pagatavošana:
Šeikerī ielej degvīnu, pievieno laima sulu, medus sīrupu un ledu, labi sakrati. Ielej atvēsināta kokteiļglāzē. Pārlej dzērienu ar ingvera alu un ieliek tajā piparmētras lapu.
3. Floradora
Sastāvdaļas:
60 ml degvīna;
120 ml ingvera alus;
15ml cukura sīrupa;
3-5 svaigas avenes
Pagatavošana:
Šeikerī ielej sīrupu un ieber avenes, sakrata. Pievieno degvīnu un ledu, sakrata. Ielej augstā glāzē, kurā iebērts ledus. Pabeidz dzērienu, uzlejot pa virsu ingvera alu un dekorējot to ar avenēm.
4. New Suit
Sastāvdaļas:
30 ml degvīna;
15 ml Dolin Blanc vai Lillet vermuta;
15 ml citronu sulas;
15 ml  cukura sīrupa;
Sausais šampānietis;
Pagatavošana: 
Šeikerī ielej degvīnu, citronu sulu, vermutu un cukura sīrupu. Pievieno ledu un sakrati. Ielej atdzesētā šampanieša glāzē. Pa virsu uzlej šampanieti, un dzērienu dekorē ar citrona miziņu.
5. One Plus Lavander
Sastāvdaļas:
Degvīns;
Organiskā/dabiskā limonāde;
Saviga lavanda;
Gāzēts ūdens
Pagatavošana: 
Ielej dzērienu augstā glāzē, kurā iebērts ledus un dekorē to ar svaigiem augiem un citrona šķēlītēm.
Avots: marieclaire.com
Tevi noteikti interesēs
- Nopirku produktus uz mēnesi, bet pēc nedēļas pusi izmetu – šefpavārs atklāj kādus produktus labāk nepirkt
- Mans kavalieris (51) no Siguldas jau otrajā randiņā deva mājienu par kopdzīvi — tikai pēc mēneša sapratu, kāpēc viņš tā steidzās
- Ar divām virtuves sastāvdaļām padarīsi savas orhidejas skaistākas nekā jebkad agrāk
- Sēņu krēmzupa “no restorāna”: recepte no mana drauga, kas ir šefpavārs
- Kāpēc patiesībā 31. oktobra vakarā noteikti jādedzina sveces: senlatviešu rituāls, kas piesaista veiksmi un sniedz aizsardzību
- ”Kāpēc jums virtuvē ir muzejs?” Mans franču draugs samulsa par lietām, kas Latvijā ir gandrīz katrā mājā











