Tagad vienkārši iemērciet sviestmaizi sierā, viegli piespiežot. Tāpat rīkojieties arī ar pārējo maizītes daļu.
Kāpēc es domāju, ka tā ir labāk gatavot, ja sieru tikai pārkaisa virsū? Tas ir ātrāk, vienkārši iemērc un viss ir gatavs! Un jūsu rokas ir tīrākas, un siers labāk pielīp pie sviestmaizes un nesadrūp, kad to uzkožat.
Es virsū liku dilles zariņu, bet šeit fantāzijas lidojums nav ierobežots. Var likt arī šprotes, bet arī šī vienkāršā sviestmaižu versija ir ļoti garšīga!
Es zinu, ka daudzi tagad teiks: “Nepārsteidza!”. bet es domāju, ka atradīsies tādi, kuri vēlēsies šādas sviestmaizes pagatavot, un ne vienu vien reizi vien.
Vai jūs gatavojat šādas sviestmaizes?
Lasi vēl: Kāpēc mēs ķiplokus neapgriežam pēc novākšanas – un kad apgriežam saknes: 3 apgriešanas viltības. Un kāpēc ķiplokiem “cirpšana” nepatīk
Vai arī jūs dodat priekšroku sarkanās zivs sviestmaizēm?
Tevi noteikti interesēs
- Viss sāksies 10.jūlijā un “karstāko” punktu sasniegs brīvdienās: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar laika prognozi šai nedēļaiby Laura Andersone
- Ļoti nepatīkama un pat bēdīga ziņa visiem, kuri iecienījuši ēst ”Hesburger” restorānosby Sandra Vīgante
- Tie bija pavisam citi laiki… Pazīstamais latviešu aktieris Mārtiņš Vilsons atklāj savu uzskatu par to, kāda bijusi dzīve Padomju Latvijāby Laura Andersone