Tagad vienkārši iemērciet sviestmaizi sierā, viegli piespiežot. Tāpat rīkojieties arī ar pārējo maizītes daļu.
Kāpēc es domāju, ka tā ir labāk gatavot, ja sieru tikai pārkaisa virsū? Tas ir ātrāk, vienkārši iemērc un viss ir gatavs! Un jūsu rokas ir tīrākas, un siers labāk pielīp pie sviestmaizes un nesadrūp, kad to uzkožat.
Es virsū liku dilles zariņu, bet šeit fantāzijas lidojums nav ierobežots. Var likt arī šprotes, bet arī šī vienkāršā sviestmaižu versija ir ļoti garšīga!
Es zinu, ka daudzi tagad teiks: “Nepārsteidza!”. bet es domāju, ka atradīsies tādi, kuri vēlēsies šādas sviestmaizes pagatavot, un ne vienu vien reizi vien.
Tevi arī varētu interesēt
Vai jūs gatavojat šādas sviestmaizes?
Lasi vēl: Kāpēc mēs ķiplokus neapgriežam pēc novākšanas – un kad apgriežam saknes: 3 apgriešanas viltības. Un kāpēc ķiplokiem “cirpšana” nepatīk
Vai arī jūs dodat priekšroku sarkanās zivs sviestmaizēm?
Tevi noteikti interesēs
- Kā uzglabāt sīpolus, lai tie nesabojātos līdz pat nākošajai sezonai: mana omīte atklāj savu metodiby Laura Andersone
- Saņems dāvanas no likteņa: eksperti nosauc 3 Zvaigžņu zīmes, kam rudenī piepildīsies sapņiby Laura Andersone
- Sarkanais diedziņš vai aprocīte ap roku: tam ir sena vēsture un dziļa nozīmeby Laura Andersone