Tagad vienkārši iemērciet sviestmaizi sierā, viegli piespiežot. Tāpat rīkojieties arī ar pārējo maizītes daļu.
Kāpēc es domāju, ka tā ir labāk gatavot, ja sieru tikai pārkaisa virsū? Tas ir ātrāk, vienkārši iemērc un viss ir gatavs! Un jūsu rokas ir tīrākas, un siers labāk pielīp pie sviestmaizes un nesadrūp, kad to uzkožat.
Es virsū liku dilles zariņu, bet šeit fantāzijas lidojums nav ierobežots. Var likt arī šprotes, bet arī šī vienkāršā sviestmaižu versija ir ļoti garšīga!
Es zinu, ka daudzi tagad teiks: “Nepārsteidza!”. bet es domāju, ka atradīsies tādi, kuri vēlēsies šādas sviestmaizes pagatavot, un ne vienu vien reizi vien.
VIDEO:
Tevi arī varētu interesēt
Vai jūs gatavojat šādas sviestmaizes?
Lasi vēl: Kāpēc mēs ķiplokus neapgriežam pēc novākšanas – un kad apgriežam saknes: 3 apgriešanas viltības. Un kāpēc ķiplokiem “cirpšana” nepatīk
Vai arī jūs dodat priekšroku sarkanās zivs sviestmaizēm?
Tevi noteikti interesēs
- Ko pateikt, ja jums zvana aizdomīgs numurs: viena frāze, kas palīdz ātri pārtraukt sarunu
- Man nācās pateikt draudzenei, ka vīrs mani nelaiž ar viņu tikties: bet viss nebija tik vienkārši
- Eksperti brīdina, ka lielu naudas summu glabāšana bankas kartē nav laba ideja: stāsta kāpēc
- Es izmantoju vienkāršu triku un logiem tad cauri vējš vairs nepūš; to var izdarīt jebkura saimniece
- Pie manis uz Ventspili atbrauca draugs no Marokas un viņam ļoti nepatika 8 lietas ko latvieši atļaujas darīt: stāstu ko
- “Tas ir klimata neprāts!”: sinoptiķi ir atjauninājuši savu novembra prognozi, parādot anomālijas, kuras gaidāmas








