Iemesls, kādēļ šis puisītis raud, aizkustinās Tavu sirdi

cry boy

Šis fotoattēls un stāsts par to ir aizkustinājis vairāku tūkstošu cilvēku sirdis, kuri ir pauduši atbalstu un veltījuši uzmundrinošus komentārus, bildē redzamajam puisītim.

Foto tika publicēts pirms 2 dienām, bet vēstuļu kastītē un komentāru sadaļā jau ir saņemtas vairāk kā 50,000 ziņas no cilvēkiem, kuri pauž savu atbalstu. Tas viss ir vērojams sociālajā tīklā Facebook. Vai Tu arī būtu viens no tie, kurš aizsūtītu viņam uzmundrinošu vēstuli?

Lai uzzinātu par ko raud puisītis, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">aijucis</cite>

    man kautko nav vina zeel,iedomaajoties,ka izaugs ziliitis…

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Es viņam uzrakstītu bērns steidzīgi ej ārstēties, izmēģini visus iespējamos veidus lai kļūtu normāls, tiešām novēlu viņam tikt vaļā no šis nelaimes, nenormālība nav jāpopularizē un jādomā kā ar to sadzīvot, no novirzēm ir jātiek vaļā.

  • <cite class="fn">dzigs</cite>

    hmm man kka sirdi neaizkustinaja tas ka viņš ir zilais un es domaju neesmu vienigais…..

  • <cite class="fn">Marex</cite>

    Latvijai vēl daudz jāatīstās! Jāmaina sava aizspriedumainā domāšana! Tādi piedzimst,tā nav slimība un nav jāārstē!

    • <cite class="fn">Ak....</cite>

      Nu, zini – kas to ir pierādījis? Tu maz nojaut, kā top pētījumi?
      Ja, kas…tad arī alkoholisms ir iedzimts, ir neskaitāmi pētījumi…..nu tad, kāpēc mēs nosodam šos cilvēkus? Varbū jāpalīdz – ja nav naudas, jo viss nodzerts – jānopērk, jāsametās sabiedribai……kā nekā – ja jau iedzimts, diez vai ārstējams!!!!

      • <cite class="fn">Marex</cite>

        kapēc uzreiz jākrīt galējībās? Starpcitu alkoholisman lielu lomu spēlē iedzimtības faktors!

    • <cite class="fn">Leviathan</cite>

      Tādi nepiedzimst, bet pēdejā laikā rodas aizvien vairāk slimas sabiedrības iespaidā un tikai tāpēc, ka atrodas šitādi pat “Marex-i”, kas domā, ka viss kas viņam skolā ir iestāstīts ir pareizi. Marex, vai tik pats neesi no sūdu stumdītāju gala?

    • <cite class="fn">aijucis</cite>

      un no ta taadi dzimst…?

  • <cite class="fn">LYLY</cite>

    Kāda latviešiem daļa gar to, ka kāds Amerikā raud? Parūpējieties paši par sevi!

    • <cite class="fn">aijucis</cite>

      tiesi taa-latviesiem pasiem savu probleemu pietiek,kas mees-kaadi visas pasaules glaabeeji !?Ir tik daudz aarzemju zinaatnieki,tie lai peeta in praato,kaa savus nelaimiigos pestiit !

  • <cite class="fn">Regunite</cite>

    Katrs cilveks ir savadaks un tam nau jarstejas tikai tapec kad domajat kad vins ir savadaks nekaparejie.

  • <cite class="fn">Triks</cite>

    Vai tik tā nav preses vai kādu atbilstošu interesentu triks, lai pārējie “samīļotu” un atbalstītu homoseksuālisma “pareizību”. Pie tam ieliekot aizkustinošu bildīti.
    Homoseksualitāte neiedzimst, to apgalvot ir izdevīgi tiem, kuriem ir interesēs sajaukt Dieva iestrādāto kārtību dabā un visā pasaulē!!!

  • <cite class="fn">Dinita</cite>

    Nu nerodas tāpat vien šāda patoloģija. Mūsdienās izplatītākais iemesls – ķīmiskā kontracepcija, ko māte lietojusi pirms bērna ieņemšanas un jau grūtniecības iesākumā, kamēr vēl nezina, ka ir grūta – par to nez kādēļ netiek runāts. Otrs biežākais iemesls – trauma psihei – gan psihiska – plašzaziņas līdzekļi diezgan agresīvi propogandē šīs novirzes, visur “lec” ārā attiecīga informācija par to, ka tā ir laba izvēle , gan fiziska. Neaizmirsīsim arī, ka bērni mēdz būt diezgan nežēlīgi viens pret otru gan fiziski, gan emocionāli. Tas var atstāt sekas un var radīt pamatīgu haosu pusaudža galvā, īpaši, ja runa par emocionālu un radošu jaunieti.
    Turklāt, pārlasot rakstu, nedomāju, ka mums te runa par konkrētu puiku. Kaku stūmējiem vienkārši nepieciešams papildinājums, tādēļ arī šis raksts. Tas jau nav nekāds noslēpums, ka itin bieži šīs novirzes iet roku rokā ar pedofīliju.

    • <cite class="fn">Leviathan</cite>

      Varbūt, bet es domāju, ka tur sava vaina ir jāuzņemas arī sabiedrībai, kurā vinš ir audzis. Ja nu skolā viņam ir bijis pasniedzējs-pederasts vai pedofīls? Tajā vecumā jaunietim ir viegli kaut ko iestāstīt.

      • <cite class="fn">Vai ne</cite>

        Nu nezinu, man gan šķiet ka par zilajiem kļūst aiz bezdarbības jo…. aiz tām vājprātīgajām sāpēm ( domāju ka, tā būtu jābūt ) vien vajadzētu rasties tieši riebumam pret to visu, ne vis vēl….

  • <cite class="fn">Corbie</cite>

    kadreiz jauniibaa man patika smagaa muuzika un ari alternativais gerbshanaas stils, apkarteejo aciis arii Es biju nenormaals un daudzi teica ka man jaarsteejas.
    arii tagad ir lietas, kur manas domas atshkiras no vairakuma, tad nu tas vairakums biezhi izmet ka man jaiet arsteties.

    • <cite class="fn">Leviathan</cite>

      Tas tomēr ir nedaudz savādāk – man patika un vēl tagad patīk smagā mūzika, ģērbjos es atbilstoši stila kanoniem, neskatoties ka man ir krietni pāri 40. Tas, ka mūšu umcacā zaļumbaļļu sabiedrība ir apdalīta, jau nenozīmē, ka mēs bijām kaut kādi nepareizi. Runa ir par seksuālām perversijām, kuras smagā roka vidē tā īsti pieļautas netiek, izņemot veco ākstu Robu Helfordu (JUDAS PRIEST), kurš pie savas pederasta apziņas nonāca krietni pēc 50.

  • <cite class="fn">Naivā</cite>

    Nav atbilstošas pieredzes, bet domāju, ka tas tiešām ir triks.
    Tik mazs zēns vēl nevar spriest par savu orientāciju.
    Visticamāk saklausījies par praidiem un nu maina krāsu?

    • <cite class="fn">Leviathan</cite>

      Tu neticēsi, bet vinīem jau tagad ir tā izčakarētas samadzenes, ka viņi jau bērnībā saprot, ka ir zilie. Demokrātija un liberālisms noved pie libertīnisma.

  • <cite class="fn">Leviathan</cite>

    Tak nospļauties uz to pediņu! Laid tik tādiem vaļu un pēc kāda laika viņi sāks maitāt sabiedrību visās sfērās. Dauzīs kā pelavmaisu – varbūt pie prāta nāks. Nositīs – zaudējums nebūs, jo no saviem mīļākajiem vinš bērnus, ticamāk, negaida.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Nekad komentārus nerakstu, bet šoreiz atļaušos. Piedod, bet man šķiet, ka jāārstējas ir Tev… Izlasi vēlreiz, ko uzrakstīji un padomā, vai tas nav slimi. Pat nevēlos citēt. Es uzskatu, ka ja cilvēks “nebāž sejā” savu orientāciju un to nepopularizē, viss kārtībā. Vai nav vienalga vai puikam patīk meitene vai cits puisis? Kāda mums par to daļa? Iespējams, viņš tiešām ir sabiedrības iespaidots. Mēs katrs piedzimstam citādāks. Nav jākaunas par to, kāds esi, bet protams, nav arī jāiespaido citi un jāpopularizē šāda domāšana. Galvenais ir laime un tā katram izpaužas citādāk. Arī mīlestība un jūtas katram ir citādākas. Nu neesam mēs visi vienādi. Bildē emocijas ir tieši tādas dēļ tādiem kā jūs, kas tādiem kā viņs neļauj dzīvot, kā vēlas, bet vienmēr tiek nosodīts. Vai nav vienalga?? Stulbums.
      Un par “Judas Priest”- nu nav tā vienīgā rokgrupa, kurā kāds no biedriem ir homoseksuāls, biseksuāls, utml. Ļoti daudz ir tādu. Galvenais jau ir izklausīties gudram. 😉
      Runājot par Dieva kārtību- kurš gan var zināt, kas ir pareizi un kas nē? Pat dzīvnieku pasaulē ir vērojami viendzimuma seksuālie sakari.
      Viedokļi ir daudz un dažādi. Neesmu nevienā pusē, jo man vienkārši tas nav aktuāli. Tomēr ir stulbi nosodīt citus par viņu izvēlēm. Tak tieciet vispirms galā ar sevi- ja rakstiet šādus komentārus, jums pašiem viss nav kārtībā.

  • <cite class="fn">Josefin</cite>

    Tas ir kārtējais homoseksuāļu mēģinājums likt pasaulei viņus atzīt un Pažēlot!! Puika labs aktieris.

  • <cite class="fn">aijucis</cite>

    vispaar jau ne tikai aarzemees miit[aug]saadi….Briidi atpakal uzduuros,kur muusu pasu[lv]caliitis,it kaa jau populaars filmeejas pornikos,uzmetu aci-a tur visi cali viens otram brauc visos caurumos…man pietruukst,ko teikt.Ja vien-tie nav cilveeki,moz dziivnieki…

Leave a Comment