Iemesls kādēļ es savās mājās noņēmu un izmetu istabas aizkarus

Aizkari ir universāls un praktisks risinājums vairumam dzīvokļu, nodrošinot gan privātumu, gan estētisku izskatu. Tomēr ar laiku gan plānie, gan biezie aizkari kā logu noformējums var kļūt vienmuļi, tāpēc cilvēki aizvien biežāk izvēlas oriģinālākas alternatīvas.

Šodien pastāstīsim, kādas alternatīvas aizkariem var izmantot mūsdienīgā dzīvoklī, lai radītu oriģinālāku interjeru. Tomēr, vai uzdrīkstēties šādām pārmaiņām, būs atkarīgs no jūsu paša izvēles.

Aizkarus istabā

Aizkaru popularitāte ir viegli saprotama – tie ir gan praktiski, gan universāli, piedāvājot aizsardzību no ziņkārīgo kaimiņu skatieniem un spilgtās saules gaismas.

Turklāt aizkari ir pierasta interjera detaļa, kas rada asociācijas ar mājīgumu, mieru un siltumu. Taču nedrīkst aizmirst, ka pastāv arī citi lieliski logu noformējuma risinājumi.

Slēģi

Lai cik praktiski būtu aizkari, tie ne vienmēr ideāli saskan ar konkrētu interjera stilu. Ja vēlies izveidot lauku mājas noskaņu, apvienojot to ar retro mēbelēm, logus vari aprīkot ar slēģiem.

Svarīgi, lai tie atrastos uz saules pusi, kas pastiprina vēlamo efektu.

Žalūzijas

Logu aizklāšana ar žalūzijām ir vienkārša un praktiska, taču ne visi varētu būt apmierināti ar šo risinājumu, jo tas var piešķirt dzīvoklim biroja atmosfēru.

Tomēr nevar noliegt, ka žalūzijas lieliski bloķē spilgtos saules starus un rada interesantus gaismas efektus telpā.

Romiešu žalūzijas

Šīs žalūzijas ir izgatavotas no auduma un darbināmas ar mehānismu. Audumu var izvēlēties dažādās krāsās un apdrukās, taču krokojums var mainīt attēlu izskatu.

Vienkrāsains audums, savukārt, pateicoties krokojumam, piešķir interjeram eleganci un rada romantisku atmosfēru.

Ja ciet no bezmiega, izmēģini šo efektīvo knifiņu. Aizmigsi pēc 2 minūtēm un pamodīsies spirgts un atpūties!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment