Iemīlējos vīrā otro reizi, kad viņš izdomāja līdzekli logu mazgāšanai, kas padara stiklus caurspīdīgus

Eksistē daudz noderīgu veikalos nopērkamu līdzekļu logu mazgāšanai. Mēs piedāvājam interesantu viltību, kas ļaus ātri un vienkārši savest tavus logus kārtībā. Tie burtiski mirdzēs no tīrības. Šī metode derēs arī tiem, kas necieš ķīmijas aromātu, jo šo līdzekli var pagatavot mājās no draudzīgiem līdzekļiem.

Mūsu māja atrodas tuvu ceļam, tāpēc putekļi nosēžas uz logiem, ne tikai pēc rudens-ziemas perioda, bet arī sausās vasaras dienās. Nomazgāt šādus logus ir grūti, lai nepaliktu pleķu.

Bet ir viegla un noderīga recepte jaudīgam līdzeklim, kuru ir vienkārši pagatavot un, kas ļauj viegli notīrīt pat pašus netīrākos logus.

Sastāvdaļas:

  • 2 l silts ūdens
  • 1 ēdamkarote ciete
  • 0,5 tējkarotes šņabis
  • 2 ēdamkarotes amonjaks
  • 3 ēdamkarotes etiķis

Tīrīšanas process

Uzmanīgi sajauciet visas sastāvdaļas ūdenī. Tad paņemiet sūkli vai speciālu salveti, labi to samitriniet šķīdumā un sāciet mazgāt logus. Ja ir ērtāk, šķidrumu var pārliet izsmidzināmajām pudelē.

Ja  ļogi ir ļoti netīri, tad labāk šķidrumu uzsmidzināt uz loga un kādu laiku pagaidīt. Pēc pāris minūtēm tu viegli varēsi noņemt putekļus un netīrumus bez jebkādas piepūles. Lai nepaliktu nekādu pleķu, beigās logus var notīrīt ar sausu lupatu.

Eksperti neiesaka mazgāt logus ar sodas līdzekļiem, jo tā var sabojāt logu metālu vai plastmasas elementus. Bet, lai uz loga nepaliktu pleķi, sākumā jāmazgā vertikālā  virzienā, bet pēc tam horizontālā.

Noteikti izmēģiniet šo jaudīgo līdzekli un tavi logi mirdzēs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment