Iepazīsties ar savu nākotnes hibrīdu auto priekšrocībām

easy-wallet_tcm-3024-395448

Vienalga, vai tu vēlies no jauna iemīlēt auto vadīšanu, samazināt pārvietošanās izmaksas vai vienkārši jautrību bez emisijām – saraksts ar veidiem, kādos mūsu Hibrīdi spēj atstāt labu iespaidu, ir garš.

Ideāli piemērota mašīna dinamiskai sievietei.

Hibrīdā dzīve ir vienkārša, vienkārši iesēdies, un brauc

life-easy_tcm-3024-395451

Mūsu Hibrīdi ir konstruēti tā, lai ar tiem braukt būtu pēc iespējas vienkāršāk. Piespiežot iedarbināšanas pogu, nav trokšņa, tikai parādās uzraksts, ka automobilis ir gatavs doties ceļā! Tā kā Hibrīda sistēma pati sevi kontrolē un visi Hibrīdi ir aprīkoti ar automātiskajām transmisijām, Tu vienkārši ieslēdz pārnesumu sviru Drive pozīcijā un baudi vienmērīgo jaudu ikvienā braucienā.

Hibrīds: divi dzinēji, kas darbojas tandēmā

two-engines_tcm-3024-395456

Braucot ar mūsu Hibrīdiem, Tu dzirdēsi vairāk to, kas ir svarīgs, jo auto klusinātā elektriskā jauda izvizinās Tevi pa visu pilsētu. Braucot lielākā ātrumā, elektrisko jaudu nemanāmi nomaina efektīvais benzīna dzinējs, bet mirklī, kad tas būs visvairāk nepieciešams, abi kļūs par vienu – jo abi dzinēji strādās tandēmā, lai izšautu Tevi uz priekšu.

Hibrīda akumulatori vienmēr ir uzlādēti

charged-hybrid_tcm-3024-395447

Ceļojot ar mūsu Hibrīdiem, nav jāuztraucas par to, cik tālu tiksi, vienkārši uzpildi degvielu un turpini ceļu tāpat kā ar tradicionālo auto. Kad akumulators izlādēsies, benzīna dzinēja jaudas pārpalikums to atkal uzlādēs. Un tas vēl nav viss, ik reizi, kad Tu bremzēsi, arī šī enerģija tiks pārstrādāta, lai uzlādētu akumulatoru – tādējādi nekas netiek zaudēts.

Draudzīgs Tavam makam un dabai

Tev ne vien patiks atrasties pie Hibrīda stūres, Tu arī patiesi novērtēsi to, cik daudz tie ietaupa. Mūsu Hibrīdi pilsētā jūtas kā mājās – tie izslēdz dzinēju, cik bieži vien iespējams, lai taupītu Tavu degvielu un naudu. Un zemais degvielas patēriņš nodrošina zemas emisijas: mūsu Hibrīdi lepojas ar zemāko CO2 emisiju savā klasē, turklāt, pretēji dīzeļa automobiļiem, arī ar ļoti zemu kaitīgo slāpekļa oksīdu līmeni (NOx).

Mums ir Hibrīds ikvienai gaumei

hybrid-everyone_tcm-3024-395450

Mūsu Hibrīdu stāsts sākās 1997. gadā ar inovatoru: Prius. Kopš tā laika mūsu Hibrīdu ģimene ir augusi, un no sešu dažādu modeļu klāsta ikviens var izvēlēties sev piemērotāko. Vai Tu esi pilsētas švīts, kas meklē auto pilsētas ielām, vai aizvien pieaugošas ģimenes galva, kam grūti ietilpināt atvases savā automobilī, no Yaris līdz Auris un no Prius līdz Touring Sports, mums noteikti būs Hibrīda risinājums.

Rakstu iesaka – brand

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment