Iepazīsties ar sportisko dēkaini – ADAM S

opel_adam_driving3_1024x440_ad16_e01_415

Nepārspējamo ADAM S veiktspēju nodrošina īpaši pielāgota sporta piekare un dzinējs ar augstu griezes momentu. Tās valdzinošais dizains uzsver, ka (S) apzīmējumā (ADAM S) simbolizē sporta zvaigzni.

SPORTISKS DĒKAINIS.

Iesēdies ADAM ROCKS S un ātri vien aizmirsti ikdienu. Tas ir skaidri redzams: hromētais izpūtēja uzgalis, S jumta spoileris, 17 collu vieglmetāla diski un valdzinošais bezceļu automašīnas dizains runā pats par sevi.

ĪPAŠS SALONS.

opel_adam_s_interior_1024x440_ad165_i02_422_ons

ADAM S un ADAM ROCKS S izskatās satriecoši ne tikai no ārpuses. Lai radītu savu individuālo stilu, tu vari izmantot tādus elementus kā sēdekļu apdari, atpakaļskata spoguli, dekoratīvās uzlīmes vai apgaismotu griestu paneli.

TAVA PERSONĪBA. TAVS STILS.

opel_adam_s_diversity_1024x440

ADAM S un ADAM ROCKS S nelīdzinās citām: tās ir unikālas automašīnas. Kas padara tās tik īpašas? Neskaitāmas pielāgošanas iespējas. Tu vari izveidot tādu ADAM S un ADAM ROCKS S, kas pilnībā atbilst tavai personībai. 

STILĪGA SPORTA ZVAIGZNE

opel_adam_design6_1024x440_ad16_e01_397_ons

ADAM S dizains runā pats par sevi. Tā sportisko izskatu papildina S jumta spoileris, sānu sliekšņu uzlikas, priekšējais apakšējais spoileris un pagarinātais aizmugurējais bamperis, skaidri apliecinot tā būtību: sportiskumu visdinamiskākajā izpausmē.

Raksts sadarbībā ar: autofavorits

Avots: opel.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment