Iepazīsties ar Toyota Hybrid modeļiem

toyota_auris_sports_touring_hybrid-668

Toyota komercklientu modeļu klāstā var atrast risinājumu ikviena vajadzībām. Lielākā daļa modeļu ir pieejama gan ar benzīna, gan dīzeļa, gan hibrīda dzinēju.

Visi dzinēji taupa degvielu un saudzē vidi, un par automobiļu kvalitāti un drošību liecina daudzās godalgas dažādos kvalitātes testos. Ar Toyota automobiļiem Jūs varat būt pārliecināts, ka viss nepieciešamais būs izdarīts un Jūsu sirdsmiers būs aizsargāts.

Toyota Yaris

0

Hibrīds/Benzīns/Dīzelis

Plašs salons ar augstākā līmeņa drošību (7 drošības spilveni, ABS, VSC u. c.) un augstu aprīkojuma līmeni, kurā ietilpst gan Bluetooth®, gan arī atpakaļskata kamera automobiļa novietošanai stāvvietā.

Toyota Auris

1

Hibrīds/Benzīns/Dīzelis

Zems smaguma centrs nodrošina labāku kontroli pār automobili un ērtāku tā vadīšanu. Stilīgs dizains un augsta tālākpārdošanas vērtība.

Auris Touring Sports

2

Hibrīds/Benzīns/Dīzelis

Liels bagāžas nodalījums ar vienkārši nolokāmiem aizmugures sēdekļiem.

Toyota Prius

3

Hibrīds/Benzīns

Prius kā pasaulē pirmais sērijveida ražošanā nonākušais hibrīda automobilis ir uzlabots ar katru paaudzi un joprojām ir paraugs degvielas ekonomijas un vides saudzēšanas jomā.

Prius +

4

Hibrīds/Benzīns

Septiņvietīgs ģimenes automobilis, kas eleganti apvieno plašumu un aerodinamiku. Plūdlīniju virsbūves dizains hibrīda piedziņai ļauj ietaupīt vēl vairāk degvielas.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment