Kad ieraudzīsi šo meitenīti, taisnā ceļā dosies uz sporta zāli – tas ir kaut kas!

Envikas vecāki raksta:

“Ja tavs bērns nebaidās izvandīt savu istabu, saplēst globusu, uz kura tev ir likts mācīties ģeogrāfiju, viņš noteikti jūtas brīvāk nekā vajadzētu. Kad mēs atļāvām Envikai izdemolēt visu, kas ir viņas istabā, un uztaisīt caurumu durvīs ar kailām rokām, viņas atzīmes skolā ir uzlabojušās.

Lasi vēl: Šis 3 gadus vecais puika ir trenētākais bērns, ko būsi redzējis!

Mūsu mājās vairāk nekā desmitgadi valda likums: “Visas sienas pieder bērniem!”. Mēs viņiem atļaujam zīmēt uz sienām, plēst tās, nosmērēt, bojāt tapetes, bet tikai ne izmantot āmuru vai citus smagus priekšmetus šo mērķu īstenošanai. Nav aizliegts nekas, ko bērns var izdarīt ar kailām rokām. Bet mēs laikam neesam padomājuši par faktu, ka bērni izaug, bet mājas paliek tās pašas – kurš gan būtu zinājis, ka mūsu ģimenē būs bērns, kurš maniakāli būs spējīgs sabojāt gan sienas, gan durvis.”

Skaties, ko spēj izdarīt šī 9 gadus vecā meitenīte!

Avots: youtube.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ziemassvētku veiksme jau gaida. Vai Tu aiziesi to satikt jau šodien? http://ej.uz/8sdn</cite>

    Vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes. Nāc caur šo manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas.
    Starp citu – šobrīd ir spēkā īpašais Ziemassvētku piedāvājums biļešu pirkumam (par iegādes kārtību jautājiet brokera klientu apkalpotājam) – vairāki varianti uz 52 izlozēm pēc kārtas trīspadsmit nedēļu garumā. Biļešu pakete, ar kuru “garām aizšaut” nav iespējams. Līdzīgi kā – neapmācīts cilvēks mazticami trāpīs mērķī ar snaipera šauteni, kurai ir tikai viena lode, viens šāviens. Bet izšaujot vienu šāvienu mērķa
    virzienā ar lielgabalu, vismaz viena no šķembām trāpīs pietiekoši tuvu “ābolītim”. Vai arī – mēs taču arī mušas nesitam ar zīmuļa resnuma koka zariņu vai pātagu, bet ņemam pletni. Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt Mersedesā kā trolejbusā.

Leave a Comment