Atveram zivju konservus. Es izmantoju sairu savā sulā, bet tikpat labi derēs arī rozā lasis, sardīnes vai tuncis. Nolejam šķidrumu un ar dakšiņu samīcām kārbas saturu. Veidojam otro salātu kārtu.
Pēc tam pa divām diagonālēm uzspiežam vairākas majonēzes līnijas, iegūstam “sietiņu”. Olas sarīvējam uz rupjās rīves. Ieklājam trešo salātu kārtu. Virsū atkal izveidojam majonēzes “sietiņu”.
Smalki sagriežam dilles. Dekorējam salātus ar sagatavotajiem zaļumiem.
Maltīte ir gatava! Tā ir lieliski piemērota svētku galdam vai ģimenes vakariņām. Labu apetīti!
Sastāvdaļas:
2 bietes;
Zivju konservu kārba;
5 olas;
3 konservēti gurķi;
2-3 ķiploku daiviņas;
Dilles;
Majonēze.
Lasi vēl: Izmēģināju jaunu veidu gaļas pagatavošanai – rezultāts ir pat labāks par kotletēm un šašliku
Būsim pateicīgi, ja padalīsies ar šo burvīgo un ātri pagatavojamo recepti sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Jāsavāc vai tomēr nav jāvāc rudens lapas dārzā: patiesību beidzot izskaidro agronomi
- Kāpēc sievietei ir labāk un vieglāk dzīvot bez vīrieša: 4 Tatjanas Ustinovas citāti
- “Sals un sniegs var uznākt pēkšņi!”: meteorologs Toms Bricis paziņo, kādi laika apstākļi mūs sagaida šajā nedēļā
- Kāpēc gaļa cepeškrāsnī izžūst un kā no tā izvairīties: ceļvedis sulīgam rezultātam
- Izvēlies savu putnu un uzzini, kas jūs sagaida jau tuvākajā nākotnē
- Kad vīrs teica, ka grib aiziet, es viņam uzdevu tikai vienu jautājumu