Atveram zivju konservus. Es izmantoju sairu savā sulā, bet tikpat labi derēs arī rozā lasis, sardīnes vai tuncis. Nolejam šķidrumu un ar dakšiņu samīcām kārbas saturu. Veidojam otro salātu kārtu.
Pēc tam pa divām diagonālēm uzspiežam vairākas majonēzes līnijas, iegūstam “sietiņu”. Olas sarīvējam uz rupjās rīves. Ieklājam trešo salātu kārtu. Virsū atkal izveidojam majonēzes “sietiņu”.
Smalki sagriežam dilles. Dekorējam salātus ar sagatavotajiem zaļumiem.
Maltīte ir gatava! Tā ir lieliski piemērota svētku galdam vai ģimenes vakariņām. Labu apetīti!
Sastāvdaļas:
2 bietes;
Zivju konservu kārba;
5 olas;
3 konservēti gurķi;
2-3 ķiploku daiviņas;
Dilles;
Majonēze.
Lasi vēl: Izmēģināju jaunu veidu gaļas pagatavošanai – rezultāts ir pat labāks par kotletēm un šašliku
Būsim pateicīgi, ja padalīsies ar šo burvīgo un ātri pagatavojamo recepti sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Ir pienācis īstais laiks sagatavot savu dārzu pirmajam sniegam – noskaidrosim kā to labāk izdarīt
- Par ieradumu, kas joprojām raksturīgs daudzām Latvijas mājsaimniecībām – var draudēt sods līdz 1000 eiro
- “Esmu strādājis par pavāru ēdināšanas nozarē 15 gadus”: kāpēc es nekad neēdu ārpus mājas un neiesaku to darīt arī jums
- Meteorologs Toms Bricis: svētku brīvdienās Latvijā gaidāms auksts un “ziemīgs” laiks
- Kāpēc mūs pievelk konkrēti cilvēki – galvenie iemesli un pievilkšanās veidi
- 4 zodiaka zīmes 10. novembrī sajutīs īpašu veiksmes un pārpilnības pieplūdumu







