Atveram zivju konservus. Es izmantoju sairu savā sulā, bet tikpat labi derēs arī rozā lasis, sardīnes vai tuncis. Nolejam šķidrumu un ar dakšiņu samīcām kārbas saturu. Veidojam otro salātu kārtu.
Pēc tam pa divām diagonālēm uzspiežam vairākas majonēzes līnijas, iegūstam “sietiņu”. Olas sarīvējam uz rupjās rīves. Ieklājam trešo salātu kārtu. Virsū atkal izveidojam majonēzes “sietiņu”.
Smalki sagriežam dilles. Dekorējam salātus ar sagatavotajiem zaļumiem.
Maltīte ir gatava! Tā ir lieliski piemērota svētku galdam vai ģimenes vakariņām. Labu apetīti!
Sastāvdaļas:
2 bietes;
Zivju konservu kārba;
5 olas;
3 konservēti gurķi;
2-3 ķiploku daiviņas;
Dilles;
Majonēze.
Lasi vēl: Izmēģināju jaunu veidu gaļas pagatavošanai – rezultāts ir pat labāks par kotletēm un šašliku
Būsim pateicīgi, ja padalīsies ar šo burvīgo un ātri pagatavojamo recepti sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- Vecāmāte beidzot atklāja, kā viņai izdodas saputot olu baltumus ar cukuru līdz nevainojamām putāmby Anete Vītola
- “Vai atgriešanās ziemā”: sinoptiķis krasi mainījis prognozi pēc 20. maijaby Sandra Ločmele
- Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs intervijā atklāj – kāda ir viņa saistība ar leģendāro dziedātāju Žoržu Siksnuby Laura Blūma