Ietinu gaļu banāna miziņā, un rezultāts ir lielisks – 6 triki vienkāršiem un garšīgiem ēdieniem

Piedāvājam dažus kulinārijas trikus, kas jūs ēdienu padarīs daudz pilnīgāku.

Kā pareizi pievienot piedevas konditorejas izstrādājumiem

Ja tev patīk gatavot kēksiņus ar pildījumu, droši vien ne reizi vien esi saskāries ar to, ka tas nogrimst mīklas apakšā un pielīp pie formām. Lai tā nenotiktu, rozīnes, ķiršus, aprikozes un citas “lipīgās” sastāvdaļas vispirms jāsajauc ar miltiem vai cieti un tad jāpievieno mīklai. Pateicoties šim trikam, pildījums vienmērīgi sadalīsies mīklā.

Kā ātri pagatavot makaronus

Uzkarsējiet pann uz plīts, ieberiet vajadzīgo makaronu daudzumu, ielejiet glāzi verdoša ūdens, pārklājiet ar vāku un sautējiet apmēram 7-8 minūtes. Kad ūdens izvārīsies, pielejiet vēl 100 mililitrus ūdens un gatavojiet ēdienu līdz pilnīgai gatavībai vēl 3-4 minūtes. Šādi pagatavoti makaroni nesalips un nepaliks cieti.

Kā pagatavot garšīgu mērci

Vēlaties pagatavot ideālu siera mērci? Uz plīts uzkarsē pannu, pagaidiet, kamēr tā sakarst, un tad apcepiet dažas karotes skāba krējuma (piecas minūtes pietiks). Kad skābais krējums sasniedz vajadzīgo konsistenci, nosūtiet to uz mērci. Pateicoties šādai sastāvdaļai, tā kļūs biezāka un iegūs interesantu krēmīgu krāsu.

Kā cept zivis, lai tās neiznāktu sausas

Cepot zivi, tās nereti pannā izjūk, izrādās sausa un cieta. Lai no tā izvairītos, ir svarīgi ievērot vienu vienkāršu noteikumu – zivis vienā pusē cept nedaudz ilgāk, bet otrā – daudz mazāk. Piemēram, piecas minūtes un divas minūtes. Turklāt ir svarīgi izvēlēties pareizus traukus.

Kā pagatavot kotletes, kas nesadalās

Maltai gaļai pievieno ledus gabaliņus (6-8 gabaliņi uz kilogramu). Tie palīdzēs to padarīt maigu un sulīgu, kas nozīmē, ka kotletes iznāks neticami garšīgas un mutē kūstošas.

Kā pagatavot sulīgu gaļu

Paņemiet fileju, apberiet to ar savām iecienītākajām garšvielām no abām pusēm un tad ietiniet to ar banāna miziņu, nostipriniet to ar zobu bakstāmajiem vai kulinārijas diegu. Pēc tam pārliek gaļu uz cepšanas paplātes un liek cepeškrāsnī cepties. Pateicoties mizām, fileja būs īpaši maiga, mīksta un sulīga.

 

 

 

 

Leave a Comment