Ievērojami jaunumi latviešu leģendārā dziedātāja Ainara Mielava dzīvē

Foto – ekrānuzņēmums

Viens no latviešu talantīgākajiem mūziķiem Ainars Mielavs nācis klajā ar brīnišķīgiem jaunumiem – viņš pats šīs brīnišķīgās ziņas publicējis sociālajos tīklos.

Viņš raksta: “Kā mēdz tikt, pateicoties daudzskaitlīgiem klausītāju lūgumiem, ir tapusi vinila plate ar 1997.gada “Jauna Mēness” ierakstu “Garastāvoklis”. Papildus dziesma “Kad mēness jūrā krīt” (“Vai zini mana mīļā?)”. Plate iegādājam skaņu ierakstu veikalos Rīgā – Vinylla.lv, Random, Down Street, LP un tirdziņis pie Vinila Valda. Kā arī manis koncertos.”

Sociālajā vietnē “Facebook” publicēts šāds ieraksts:

Un tas vēl nav viss! Izdevniecība “Dienas grāmata” laidusi klajā dziedātāja un mākslinieka Ainara Mielava grāmatu “Kad mēness jūrā krīt. Vārdi un gleznas”, kas ir unikāls apvienojums – te apvienoti dziesmu teksti un mākslinieka darbi. Grāmata tapusi vēl gaidot Ainara Mielava personālizstādi, kas šogad tiks atklāta 21.novembrī galerijā “Museum LV”.

Foto – ekrānuzņēmums

Dziedātāju 18.novembrī plkst. 18:00 varēs sastapt “Jāņa Rozes grāmatnīcā” Kr. Barona ielā 5 (Rīgā), kur viņš rakstīs autogrāfus. Un, protams, veltīs laiku arī saviem faniem.

Pilnmēness sāksies 17.oktobrī: no šīs dienas šīm Zvaigžņu zīmēm iestāsies krasas pārmaiņas privātajā dzīvē

Kā savulaik par Ainaru Mielavu izteicies mūzikas kritiķis Klāss Vāvere: Mielava dziemas un vārdi piešķir nozīmi mūsu ceļam.

Ainars ir ne tikai grupu “Jauns Mēness” un “Mielavs un Pārcēlāji” līderis, bet arī Latvijas Mūzikas akadēmijas absolvents un gleznošanas skolotājs.

Foto – ekrānuzņēmums

Gaidot savu 65.gadu jubileju, Mielavs ir paziņojis, ka viņam būs jubilejas koncerts “Arēnā Rīga”. Tas notiks 2025.gada 25.oktobrī. Biļetes jau iespējams iegādāties “Biļešu serviss” kasēs.

Ainars Mielavs izpilda dziesmu “Kad Mēness jūrā krīt” 1992.gadā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment