Ievērojot šos 4 dimanta noteikumus, tu nedēļas laikā zaudēsi 5 kg. Visu paveiks sālsūdens…

Lai nomestu svaru, jums nav jāmoka savs ķermenis. Gluži pretēji, pret to jāizturas ar mīlestību, tas jābaro saudzīgi un jāuztur kārtībā gremošanas orgāni.

Tagad uzzināsiet, kā ātri zaudēt svaru, neciešot sāpes. Piemēru, kā tas darbojas praksē, redzēsi šī raksta beigās!

Jums nebūs jāmirst badā! Metode, par kuru es jums pastāstīšu, mērķis ir attīrīt visu organismu un normalizēt gremošanas procesus. Rezultātu palīdzēs sasniegt sālsūdens…

Kad pirmo reizi par to dzirdēju, biju skeptiski noskaņota. Sāls var veicināt tūsku! Izrādās, ka es kļūdījos. Cilvēka organisms ir ārkārtīgi sarežģīti organizēts, un mēs par to tik maz zinām.

Zarnu attīrīšana ar sālsūdeni

Lai zaudētu svaru, regulāri jādzer sālsūdens. Bet ne ar parasto sāli, bet ar jūras sāli! Papildinājuši jūras sāls krājumus mājās, gatavojieties zaudēt liekos kilogramus.

Sāls ir caurejas līdzeklis, kas pilnībā attīra zarnas, kas ir svarīgi svara zudumam. Turklāt sālsūdens stimulē gremošanas procesus. Jau pēc pāris dienām jūs pamanīsiet efektu: jūsu vēders saruks!

Tīrīšana ar sālsūdeni

Pagatavojiet sāls šķīdumu: 1 litrā ūdens izšķīdiniet 1 tējkaroti jūras sāls. Pusstundu pirms brokastīm tukšā dūšā izdzer 200 ml šķīduma. Izdzeriet arī 200 ml sālsūdens 2,5 stundas pēc brokastīm.

Lasi vēl: Labākais veids, kā tīrīt tepiķus no piesārņojuma

Jā, sālsūdens ir neparasts un diezgan nepatīkams. Bet efekts ir ievērojams!

Nedzeram ēdienreizes laikā

Ēšanas laikā nedrīkst dzert neko: ne ūdeni, ne tēju, ne kafiju. Ja pēkšņi rodas vēlme iedzert tasīti aromatizētas latte, uzskatiet to par atsevišķu maltīti. Tātad 30 minūtes pirms latte un 2,5 stundas pēc tās jādzer glāze sālīta ūdens.

Pateicoties šim dzeršanas režīmam, jūs ēdīsiet daudz mazāk un nepārēdīsieties naktī. Dzerot sālsūdeni, garšas kārpiņas varēs labāk veikt savu darbu, tāpēc ēdiena garša būs izteiktāka. Jūs zaudēsiet tieksmi pēc saldumiem un taukvielām, un jūs vēlēsieties augļus un dārzeņus.

 

Dzerot sālsūdeni, jūs iemācīsieties atšķirt izsalkumu no slāpēm. Ļoti bieži mēs ēdam, kad mums slāpst, un tas viss slikto ēšanas paradumu un aizsērējušās zarnu sistēmas dēļ.

Nelielas, bet kvalitatīvas ēdiena porcijas

Ja dzerat sālsūdeni saskaņā ar visiem noteikumiem, vienā ēdienreizē apēdīsiet daudz mazāk ēdiena, un svara zaudēšanas brīnums notiks pats no sevis. Taču svarīgs ir ne tikai apēstā ēdiena daudzums, bet arī kvalitāte.

Ko vajadzētu ēst, lai panāktu maksimālu efektu? Auzu un griķu putra, makaroni no cietajiem miltiem, olas, dārzeņi, augļi, rieksti, pākšaugi. Gaļa – pēc iespējas mazāk, pirmajās sāls režīma dienās vispār labāk to neēst, tas palīdzēs zarnām un kuņģim attīrīties. Pietiek apēst 100 g liesas gaļas dienā, piemēram, vistas gaļu, ja ļoti gribas.

No piena produktiem var lietot biezpienu, visi citi piena produkti nav ieteicami. Var ēst žāvētus augļus un zivis.

Atteikšanās no neveselīgas pārtikas

Sālsūdens palīdzēs jums atteikties no neveselīgas pārtikas, ko tik ļoti mīlat. Vēlme barot savu ķermeni ar sliktu pārtiku pavisam izzudīs, radīsies viegluma sajūta, ko nevēlaties sabojāt.

Alkohols, saldās limonādes, kefīrs, piens un kvass ir pilnīgi aizliegti produkti šī svara zaudēšanas plāna laikā. Viss pārējais ir atļauts, bet tikai mazās devās.

Taču esmu pārliecināta, ka, ja vismaz 3 dienas ievērosiet pareizu dzeršanas režīmu un pamanīsiet rezultātu, jums negribēsies ne pīrāgus, ne sviestmaizes ar baltmaizi un desu, ne šokolādi. Jūsu organisms pats novērsīsies no šāda ēdiena!

Sālsūdens ir ļoti efektīvs, taču dažos gadījumos ir jābūt uzmanīgiem. Metodi nevar izmantot cilvēki ar hipertensiju, jo sāls lietošana var izraisīt strauju spiediena lēcienu. Metodi ir kontrindicēts lietot gastrīta, čūlas un kolīta gadījumā, jo sāls kairina zarnu gļotādu un kuņģi.

Visos citos gadījumos šī organisma pārveidošanas metode ir maksimāli droša.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment