Piemēram, teju katram virtuvē ir raugs. Lai pagatavotu rauga šķīdumu, ņem 100 g sausā rauga un ielej 10 litrus ūdens. Visu kārtīgi samaisa un atstāj uz nakti. Pēc tam starp rindām ielej mēslojumu.
Ar šo produktu apstrādātais dārzenis būs sulīgs, garšīgs un ļoti liels. Tas uzdīgs ātrāk nekā parasti. Lai palielinātu efektu, mēslojumu var uzklāt zem saknēm un uz lapām.
Dārznieki arī uzskata, ka, lai redīsiem būtu bagātīga garša, tie jābaro ar sēru saturošiem mēslošanas līdzekļiem. Sērs palīdz veidoties ēteriskajām eļļām, kas piešķir redīsiem to raksturīgo asumiņu un aromātu.
VIDEO:
Tevi arī varētu interesēt
Tādējādi, izmantojot vienkāršu virtuves sastāvdaļu – raugu, iespējams panākt, ka jūsu redīsi būs ne tikai lielāki un sulīgāki, bet arī daudz garšīgāki!
Tevi noteikti interesēs
- Priekšnieks (50) izsauca mani uz kabinetu, bet kad viņš man uzdeva jautājumu par dekrētu – es uzrakstīju atlūgumu
- No pelēm pat pēdas pazudīs: ģeniāls padoms, kas palīdz atbaidīt grauzējus uz ilgu laiku, nelietojot indi
- Kāpēc viņas atsakās no laulībām: 4 iemesli, kāpēc sievietēm patiesībā nav vajadzīgas attiecības un kāda ir to priekšrocība
- Ādažu centrā, netālu no skolas, manīti vilki, kas nebīstas no cilvēkiem: likumsargi nāk klajā ar paziņojumu (+ VIDEO)
- “Viņš jau ļoti, ļoti sen to ir pelnījis!”: izziņoti jaunumi saistībā ar Maestro Raimondu Paulu
- Sveces glītos stikla traukos: vai iespējams saglabāt traukus un kā iztīrīt no tiem izdegušo vasku








