Ievietojiet vienu produktu dobē un redīsi izaugs olas lielumā – teju katrā virtuvē ir šī sastāvdaļa

Piemēram, teju katram virtuvē ir raugs. Lai pagatavotu rauga šķīdumu, ņem 100 g sausā rauga un ielej 10 litrus ūdens. Visu kārtīgi samaisa un atstāj uz nakti. Pēc tam starp rindām ielej mēslojumu.

Ar šo produktu apstrādātais dārzenis būs sulīgs, garšīgs un ļoti liels. Tas uzdīgs ātrāk nekā parasti. Lai palielinātu efektu, mēslojumu var uzklāt zem saknēm un uz lapām.

Vai tu vari atpazīst latviešu slavenības?

Vai tu vari atpazīst latviešu slavenības, kuras slēpjas aiz narcisēm?

1 / 5

Vai tu vari atpazīt latviešu slavenību, kura slēpjas aiz narcisēm?

2 / 5

Vai tu vari atpazīst šo latviešu slavenību, kura slēpjas aiz narcisēm?

3 / 5

Vai tu vari atpazīst šo latviešu slavenību, kura slēpjas aiz narcisēm?

4 / 5

Vai tu vari atpazīt latviešu slavenību, kura slēpjas aiz narcisēm? 

5 / 5

Vai tu vari atpazīt latviešu slavenību, kura slēpjas aiz narcisēm? 

Your score is

The average score is 48%

0%

Dārznieki arī uzskata, ka, lai redīsiem būtu bagātīga garša, tie jābaro ar sēru saturošiem mēslošanas līdzekļiem. Sērs palīdz veidoties ēteriskajām eļļām, kas piešķir redīsiem to raksturīgo asumiņu un aromātu.

Tādējādi, izmantojot vienkāršu virtuves sastāvdaļu – raugu, iespējams panākt, ka jūsu redīsi būs ne tikai lielāki un sulīgāki, bet arī daudz garšīgāki!