Piemēram, teju katram virtuvē ir raugs. Lai pagatavotu rauga šķīdumu, ņem 100 g sausā rauga un ielej 10 litrus ūdens. Visu kārtīgi samaisa un atstāj uz nakti. Pēc tam starp rindām ielej mēslojumu.
Ar šo produktu apstrādātais dārzenis būs sulīgs, garšīgs un ļoti liels. Tas uzdīgs ātrāk nekā parasti. Lai palielinātu efektu, mēslojumu var uzklāt zem saknēm un uz lapām.
Dārznieki arī uzskata, ka, lai redīsiem būtu bagātīga garša, tie jābaro ar sēru saturošiem mēslošanas līdzekļiem. Sērs palīdz veidoties ēteriskajām eļļām, kas piešķir redīsiem to raksturīgo asumiņu un aromātu.
Tādējādi, izmantojot vienkāršu virtuves sastāvdaļu – raugu, iespējams panākt, ka jūsu redīsi būs ne tikai lielāki un sulīgāki, bet arī daudz garšīgāki!
Tevi noteikti interesēs
- Stādi ir jālaista šajā diennakts laikā – tie augs daudz labākby Anete Vītola
- Pazīstamais Roberto Meloni, viesojoties TV raidījumā, uzrunā prezidentu Rinkēviču, uzdodot pavisam negaidītu jautājumuby Laura Blūma
- Atklātas skumjas ziņas par filmiņu “Straume” no Ķīnas puses: pārsteidzoša nekaunība (foto)by Laura Blūma