Instrukcija, kā izvēlēties suņa vārdu

Prezidenti vienmēr ir īpaši piedomājuši pie politiski korektiem māju mīluļu vārdiem. Džeralds Fords (Gerald Ford) nosauca savu suni par Brīvību, bet Lindons Džonsons (Lyndon Johnson) savu suņu pāri vienkārši izvēlējās saukt par Viņš un Viņa.

Te būs pāris padomi, kā labāk izvēlēties sava labākā drauga vārdu:

  1. Ja tavā īpašumā ir suņu meitene un tu esi vientuļš, nenosauc viņu savas mīļākās aktrises vai kādas super modeles vārdā. Tas var šķist smieklīgi taviem draugiem, bet sieviete padomās vien to, ka tu vēl esi aizkavējies 15 gadu vecumā.
  2. Neizvēlies sava suni nosaukt kādā automašīnas zīmolā. Ja tu nevari atļauties Lexus, tad nesauc savu suni par Lexus. Tas neparāda to, ka tu esi asprātīgs, bet gan drīzāk izmisīgs.
  3. Tu vienmēr vari mēģināt nosaukt savu suni alkohola dzēriena nosaukumā. Tomēr ir jāpievērš uzmanība nosaukuma atbilstībai, ja tev ir dobermanis, tad ļoti iespējams vari viņu saukt par Džoniju Valkeru (Johnny Walker).
  4. Padomā par savu vecumu. Man ir draugs, kurš pirms 15 gadiem iegādājās suni un nosauca to par vodku. Tad man tas šķita labākais vārds pasaulē, bet tagad, kad viņam ir 32 gadi un ir divas meitas, tas šķiet mazliet dīvaini.
  5. Vienmēr labs variants ir nosaukt savu suni kāda grāmatu tēla vārdā. Getsbijs, Haklberijs vai, mūsu pašu, Dauka- tie ir vārdi, kuri nezina laika robežas.
  6. Tev varētu rasties vēlme nosaukt savu suni sava mīļākā spēlētāja vārdā, bet tas nav drošs variants, jo, pēc gadiem 7, šis spēlētājs iespējams vairs tev nebūs aktuāls. Varbūt viņš būs parādījis sliktu sniegumu, kādēļ tava mīļākā komanda zaudēja, kas var izraisīt nepatiku pret savu labāko četrkājaino draugu.

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Marka</cite>

    Suni var arī saukt ieroču vārdos, Kalašņikovs, Makarovs, Gloks vai piemērām patrona

Leave a Comment