Vasara ir odu mielošanās laiks, kad tie uzbrūk visiem. Jā, pat tiem, kuri ir šūpojušies Lieldienās un lekuši pāri ugunskuram Jāņos.
Reti kurš priecājas par odu dzēlieniem, bet ikviens var atzīt, ka odu dzēliena kasīšanas procesā ir kaut kas patīkams. Tikai, kāpēc mums tas šķiet patīkami un, kāpēc mēs kasīšanu nevēlamies pārtraukt?
Lai uzzinātu kasīšanās patikas iemeslu, šķir nākamo lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc viesnīcās labāk neaiztikt roku dvieli — viesnīcu noslēpumi, ko personāls labāk klusētuby Rinalds Zembergs
- Kas patiesībā notiek, ja kartupeļus pirms vārīšanas ieliksi aukstā ūdenīby Rinalds Bergmanis
- Zīmes no aizgājušajiem — kā tuvinieki sūta astoņus dažādus signālus, lai palīdzētu un mierinātuby Rinalds Bergmanis