Internetā visi runā par šo futbola zvaigznes savilkto ģīmi intervijas laikā un kas tieši to izraisīja (ar VIDEO)

Helovīns šogad ierodas agrāk, nekā gaidīts…

Barselonas  spēlētājs Žoao Kančelo (29) (izīrēts no ManCity) sestdien guva izšķirošos vārtus mačā pret “Celta Vigo”, kas tika uzvarēts ar 3:2.

Pagaidām viss ir labi. Taču pēc spēles līdzjutējus patiešām satrauc nevis viņa gūtie vārti, bet gan šausminošā grimase, ko bijušais Bayern spēlētājs izteica pēcspēles intervijā!

Kas notika: Pēc tam, kad Barca, pateicoties diviem Roberta Levandovska vārtiem (81. un 85. minūtē) un Kančelo vārtiem (89. minūtē) īsi pirms finālsvilpes, pārvērta deficītu 0:2 uzvarā, portugāļu futbolists sniedz interviju televīzijā.

Portugāļu futbolists sniedz interviju televīzijā

Nekas neparasts – līdz brīdim, kad Kančelo pēkšņi atvēra acis un pavērsa galvu garā pavisam normāla žurnālista jautājuma laikā. Kā kaut kas tāds var notikt! Barça zvaigzne Žoao Kančelo pēkšņi kā ar burvestības palīdzību televīzijas intervijas vidū savilka  seju.

To darot, viņš visnotaļ savdabīgi aplaizīja apakšējo lūpu un pēc tam dramatiski saspieda zobus. Kāda dīvaina sejas izteiksme! Kas liek faniem satraukties …

Piemēram, vietnē “X” (agrāk “Twitter”) kāds “Barça” līdzjutējs izbrīnā jautā: “Ko dara Kančelo?”. Cits joko: “Kad tu spēlē Barselonā, cilvēki trako.”

Un kāds līdzjutējs atzīmē: “Kā apsēsts”…

Patiesībā Kančelo pilnīgi neprātīgais uzliesmojums atgādina ainas no Holivudas filmām par eksorcisma tēmu. Patiešām šausmīgi!

Nav skaidrs, kas tieši Kancelo ienāca prātā. Dažas sekundes vēlāk viņš turpina interviju normāli. It kā nekas nebūtu noticis…

 

Šķir otru lapu, lai noskatītos video

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment