Ir nosauktas laimīgākās un nelaimīgākās zvaigžņu zīmes

Pārbaudiet savu veiksmes līmeni!

Auns

Aunu nav iespējams nosaukt par laimīgo. Taču viņi nepaļaujas uz aklu veiksmi, nesēž uz vietas, gaidot likteņa dāvanu. Savā rīcībā viņi vadās pēc iekšējiem impulsiem, lai gan intuīcijas balsi ignorē. Īsti panākumi Aunus gaida profesionālās sfēras sākumā: viņi maģiski zina, kurā laikā un kurā vietā jāatrodas, lai nopelnītu kādu punktu.

Vērsis

Vērši ir reālisti līdz kaulam. Taču viņu iekšienē joprojām dzīvo kautrīga cerība uz brīnumu, kas pēkšņi un uz visiem laikiem izmainīs viņu dzīvi. Veiksme ir labvēlīga Vēršiem darbā un finansēs, bet mīlestībā – ļoti reti. Ja šīs zīmes pārstāvim pajautāsiet, vai viņiem ir veiksme, atbildes būs tieši pretējas: kāds sevi uzskata par dzīves neveiksminieku, kāds – par likteņa laimīgo.

Dvīņi

Ja kādu mīl laime, tad tie ir Dvīņi. Viņi viegli iegūst to, ko vēlas. Viņu veiksmes noslēpums ir atvērtība. Viņi vienmēr ir gatavi pieņemt jauno un neturas pie novecojušiem stereotipiem. Pozitīvā attieksme labvēlīgi ietekmē visas dzīves sfēras.

Vēzis

Vēži bieži sūdzas par laimes trūkumu, taču viņi paši ir vainīgi, jo bieži slēpjas savā “čaulā”. Tikai tad, kad Vēzis atbrīvosies no savas “aizsardzības”, tas spēs gūt panākumus. Parasti tas notiek pieaugušā vecumā, un tad šī zīme nožēlo jaunībā neizmantotās iespējas.

Lauva

Lauvas uzskata sevi par veiksminiekiem, taču viņi pārvērtē veiksmes pavadoni. Rezultātā mazākā sakāve viņiem kļūst par traģēdiju. Viņiem vajadzētu iemācīties saskatīt plusus, pat ja situācija ir slikta.

Lasi vēl: Marinēti kartupeļi: pagājušajā gadā pagatavota 1 burka, šogad – 10

Tad kaprīzā Fortūna vērsīs savu skatienu pret viņiem.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment