Ir nosauktas laimīgākās un nelaimīgākās zvaigžņu zīmes

 

Jaunavas

Jaunavām veiksme nav pārāk labvēlīga, turklāt tās atbaida to ar savu skeptisko attieksmi. Viņi paļaujas tikai uz saprātu, noraidot jūtas un intuīciju. Tāpēc Jaunavām neveicas pat sīkumos, nemaz nerunājot par nopietnākām iespējām. Optimisms palīdzēs mainīt situāciju.

Svari

Svaru ienaidnieks ir viņu iedomātā domāšana. Tā vietā, lai spertu soli savu sapņu virzienā, viņi staigā pa zemi, ļaujot drosmīgākiem konkurentiem viņus apsteigt. Atcerieties, ka veiksme mīl drosmīgos. Dažreiz labāk ir rīkoties, nevis tērēt laiku pārdomām.

Skorpions

Skorpioniem piemīt lieliska intuīcija un īsta ņirga par sliktiem notikumiem. Tāpēc šīs  zīmes pārstāvji viegli izvairās no grūtībām, tās vienkārši paredzot. Kāds to var uzskatīt par veiksmi. Galu galā Skorpioni jebkurā situācijā iziet sausā, un dažkārt viņiem pat izdodas no tās izcīnīt maksimālo labumu.

Draudzene no Vācijas atklāj, kāpēc viņi neskalo traukus – bez maz vai jāsāk darīt tāpat

Strēlnieks

Strēlniekiem ir visi dati, lai tos varētu saukt par veiksminiekiem. Turklāt viņi precīzi zina, ko vēlas no dzīves, kāds ir viņu mērķis. Aktīva attieksme palielina veiksmes izredzes. Tāpēc Strēlnieki ir īstie Likteņa favorīti.

Mežāzis

Mežāži uzskata, ka neviens neko nesaņem par velti. Viņi nepaļaujas uz veiksmi un ievēro teicienu “katrs pats savas laimes kalējs”. Pret stāstiem par neparastu veiksmi, pasakainiem laimestiem viņi ir skeptiski. Mežāžus nevar saukt par neveiksminiekiem, viņi vienkārši nedod veiksmei nevienu iespēju sevi parādīt. Šīs zīmes pārstāvji nekad nepiekritīs konkursam vai izlozei, kurā uzvarētājs tiek noteikts nejauši.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri necenšas pēc panākumiem, bet tie paši viņus atrod. Tieši šie cilvēki eksāmenā saņem vienīgo iemācīto biļeti, tieši viņiem nāk labas kārtis pokerā. Turklāt Ūdensvīri nebaidās riskēt, un liktenis ir labvēlīgs drosmīgajiem.

Zivis

Šķiet, ka Zivis pie sevis piesaista veiksmi. Šajā ziņā viņiem palīdz dabiskais instinkts, ar kuru viņi nosaka, kurā vietā viņus gaida peļņa.

Lasi vēl: Vienkārši pupiņu salāti katrai dienai: viens, divi un gatavs (nav nepieciešams neko vārīt)

Reizēm šķiet, ka šīs zodiaka zīmes cilvēki neko nedara, lai iegūtu prēmiju: viņi vienkārši sēž uz vietas un gaida.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment