Irāņu ekstasenss Mehdi Ebrahimi Vafa brīdina, ka šoruden daudziem var uzglūnēt briesmas un pastāsta ko darīt

Skorpions

Iespējams, šobrīd tev ir sajūta, ka esi uz virves, pēdējiem spēkiem cenšoties noturēt līdzsvaru. Ja tā ir, nepalaid laiku garām un noskaidro, kā atrast stabilus atbalsta punktus.

Neatlaidies un meklē atbildes uz jautājumiem, kas attiecas uz ģimeni, darbu un apkārtējo pasauli. Šoruden tev ir jāstāv stipri uz kājām un jāatbrīvojas no šaubām.


Strēlnieks

Tu pārāk ilgi vilcinies ar vairāku problēmu risināšanu. Atrodi laiku, lai tās atrisinātu, un pārliecinies, ka neviens no tevis neko negaida.

Ja esi kādam parādā, neaizmirsti noteikt skaidras robežas. Oktobra otrajā pusē izvairies no gariem ceļojumiem; labāk tos atlikt uz vēlāku laiku.

 

Mežāzis

Šomēnes tu īpaši izjutīsi grūtības, kas saistītas ar materiālajiem jautājumiem. Pievērs uzmanību ne tikai ienākumiem, bet arī izdevumiem, lai izvairītos no liekiem tēriņiem.

Aizdošanas un aizņemšanās jautājumus labāk atlikt. Toties tavā personīgajā dzīvē šajā mēnesī valdīs absolūta harmonija.

Ūdensvīrs

Balva vienmēr atrod uzvarētāju. Ir ļoti iespējams, ka oktobris kļūs par labu platformu vai pat pjedestālu tavai turpmākajai labklājībai.

Neaizmirsti pievērst uzmanību saviem mīļajiem: daži no viņiem gaida tavu atbalstu un uzmanību, ko tu vēl neesi pamanījis. Parūpējies par viņiem!

Zivis

Ja vēl neesi iemācījies pateikt “nē”, tagad ir īstais brīdis to apgūt. Oktobrī tev būs nepieciešama izlēmība, jo būs svarīgi jautājumi, kuriem jāpieņem stingra nostāja.

Taču, ja domstarpības ir personiskas, labāk ir piekāpties. Piekāpjoties uz mirkli, tu panāksi, ka viss notiks tā, kā tu vēlies!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment