Irāņu ekstrasenss Mehdi Ebrahimi Vafa prognozējis, ka šoruden briesmas uzglūn visiem. Viņš min, ka pasargāts nebūšot neviens

Irāņu gaišreģis un dziednieks Mehdi Ebrahimi Vafa, kas pasaulē plaši pazīstams ar spēju prognozēt dažādus notikumus, nupat izsūtījis saviem draugiem brīdinājuma vēstuli, liekot saprast, ka šoruden ikvienam no mums draud briesmas.

Vēstulē ir šāds teksts: “Saistībā ar to, kas pašlaik notiek pasaulē, mums tuvojas ļaunums un negatīvisms”. Ekstrasenss mudina cilvēkus šajā rudens sezonā būt piesardzīgiem saistībā ar lidojumiem.

Lūk, kas rudenī sagaida katru zvaigžņu zīmi atbilstoši Vafas prognozēm:

Auns

Tev ir izdevies izveidot savus noteikumus un kārtību, tāpēc nebūs jāsaskaras ar sāpīgām situācijām, kas skar tavus tuviniekus un draugus. Bet ir ļaunprāši, kas tevi vēro no tālienes, un viņi nav nekaitīgi. Septembra beigās esi īpaši modrs un vērīgs pret likteņa zīmēm. Un nekādā gadījumā nesteidzini notikumu gaitu.

Vērsis

Centies izvairīties no riskantām situācijām: septembrī tevi var “aptīt ap pirkstu” un samulsināt. Turklāt tu vari kaut ko pazaudēt – pat tad, ja tas būs kaut kas nenozīmīgs, sajūta būs nepatīkama. Vienlaikus ir liela varbūtība, ka tev būs veiksmīgs romantisks piedzīvojums vai liktenīga tikšanās.

Dvīņi

Ļoti svarīgs mēnesis pašrealizācijai. Ja tev ir konkrēti plāni, tad pieliec visas pūles, lai tie piepildītos. Ķeries pie mērķu īstenošanas jau septembra pirmajā nedēļā. Izvairies no konfliktiem, īpaši septembra otrajā pusē; tie var izraisīt negatīvas sekas.

 

Vēzis

Veiksies tiem Vēžiem, kuri nesen atklājuši jaunas talantu šķautnes vai uzsākuši svarīgas lietas. Šis rudens visos iespējamos veidos labvēlīgi ietekmēs visus tavus centienus. Bet ir ārkārtīgi svarīgi, lai tu pabeigtu visus aizsāktos darbus un atdotu parādus, ja tādi ir.

Lauva

Septembris un rudens kopumā būs labvēlīgs periods jebkādām neordinārām darbībām. Pat ja kādam tavas idejas šķitīs pārāk trakas, nebaidies, pasteidzies un dari! Septembra beigās iespējamas nepatīkamas, ar pagātni saistītas emocijas. Nebēdājies. Šis rudens ir tikai sākums, labākais vēl tikai priekšā!

Pats Visums tevi apdāvinās: 3 zvaigžņu zīmes septembrī saņems to, par ko jau sen sapņo

Jaunava

Tevi šomēnes, iespējams, pārņems vienmuļība un garlaicība, taču tas būs īslaicīgi. Ir vērts izrādīt pacietību un izturību. Un galvenais – ļaut sev atpūsties. Dažreiz kvalitatīvam “restartam” pietiek vien ar dažām priekpilnām stundām. Septembris tev sola satikšanos, kas pavērs jaunas perspektīvas.

 

Svari

Nebaidies izrādīt savas jūtas, nebaidies atgriezties neatrisinātā situācijā un izdomā visu līdz galam. Šis rudens no tevis prasīs salikt daudz punktu uz “i”. Tev jābūt drosmīgākam, paužot savas jūtas un vēlmes. Topi pamanīts! Pasaki tieši to, ko domā – šoruden to ne tikai var, bet arī vajag darīt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment