Irāņu ekstrasenss Mehdi Ebrahimi Vafa prognozējis, ka šoruden briesmas uzglūn visiem. Viņš min, ka pasargāts nebūšot neviens

Skorpions

Pašlaik tu, iespējams, jūties tā, it kā ietu pa virvi, cenšoties pēdējiem spēkiem noturēt līdzsvaru. Ja tā ir, nežēlo laiku un izlem, kā atrast atbalsta punktus. Netaupot pūles, meklē atbildes uz jautājumiem, kas attiecas uz ģimeni, darbu, apkārtējo vidi. Bet šoruden stingri jāstāv uz kājām un jāatvadās no šaubām.

Strēlnieks

Tu pārāk vilcinies ar vairāku problēmu atrisināšanu. Atrodi laiku, lai to izdarītu, un pārliecinies, ka neviens no tevis neko negaida. Bet – ja esi kādam parādā, neaizmirsti skaidri nospraust savas robežas. Izvairies no gariem ceļojumiem septembra otrajā pusē; ar tiem labāk pagaidīt.

Lasi vēl: Laime ienāks bez klauvēšanas: nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kuras tuvākajā laikā ķers Veiksmi aiz astes – tīra veiksme

Mežāzis

Septembrī tu īpaši asi izjutīsi materiālas dabas sarežģījumus. Pievērs uzmanību ne tikai ienākumiem, bet arī izdevumiem, cenšoties izvairīties no liekiem tēriņiem. Aizdošanas un aizņemšanās jautājumus labāk atlikt. Toties tavā personīgajā dzīvē septembrī valdīs absolūta harmonija.

Ministrijas skaidro gaidāmās nodokļu un algu izmaiņas Latvijā; Aplēsts arī ko tas nozīmēs mūsu maciņiem

Ūdensvīrs

Balva vienmēr atrod uzvarētāju. Pilnīgi iespējams, ka septembris kļūs par labu platformu vai pat pjedestālu tavai turpmākajai labklājībai. Pievērs uzmanību arī saviem mīļajiem: dažiem no viņiem ir nepieciešams tavs atbalsts un uzmanība, bet tu to pagaidām vēl neesi pamanījis. Parūpējies par viņiem!

 

Zivis

Ja tu vēl neesi iemācījies pateikt “nē”, ir pienācis laiks to izdarīt. Septembris prasīs izlēmību. Uz spēles būs svarīgi jautājumi, kas prasa īstenot stingru nostāju. Bet, ja domstarpības ir personiskas, labāk piekāpties. Minūte piekāpības – toties pēc tam viss notiks pēc tava prāta!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment