Ielejiet biezpienā krējumu un samaisiet. Pievieno sāli pēc garšas un pārlej maisījumu konditorejas maisiņā. Tas būs mūsu krēms.
Uzlieciet formu uz šķīvja un salieciet kūku. Apakšā liek krekerus un pārsmērē tos ar krējuma-biezpiena maisījumu. Tad – sēņu pildījums, atkal krekeri, krēms, vistas gaļa, sasmalcināti valrieksti, krēms, krekeri, sēņu pildījums.
Virsū kūku pārlej ar atlikušo krējuma-biezpiena masu un ceptu sēņu gabaliņiem.
Pārklājiet kūku ar plēvi un uz nakti nolieciet ledusskapī.
Sastāvdaļas:
Sēnes – 200 g
Sīpoli – 200 g
Saulespuķu eļļa – 1 ēdamkarote
Sviests – 2 ēdamkarotes
Sāls – pēc garšas
Timiāns – pēc garšas
Čilli pipari – pēc garšas
Vistas šķiņķis – 1
Biezpiens – 200 g
Krējums – 35 ml
Valrieksti – 30 g
Krekeri – 80 g
Šī kūka ar vistu un sēnēm uzreiz piesaista visu viesu uzmanību! Protams, svētku uzkodu variantu ir ļoti daudz katras saimnieces arsenālā. Taču šī recepte pārspēs pat vismīļākās uzkodas. Kā jums patīk nesaldinātās kūkas sastāvdaļu kombinācija?
Tevi noteikti interesēs
- Meteorologs Toms Bricis par laika apstākļiem šonedēļ: “Tās lielās izmaiņas sāksies nedēļas nogalē”by Laura Blūma
- Rīgas panorāmas rata apmeklētāji saskaras ar negaidītu situāciju (+VIDEO)by Rinalds Bergmanis
- Mājās gatavoti kruasāni, kas burtiski kūst mutē. Gadiem pārbaudīta mammas recepteby Rinalds Bergmanis