Nepieciešamās sastāvdaļas:
- 150-200 g šķiņķi, vai arī jebkuru citu ļoti treknu pusfabrikātu
 - Viena sauja ar dažādiem zaļumiem: spināti, kāposti, biešu zaļumi
 - 1/2 sarkans sīpols
 - Nedaudz augu eļļas
 - 2 olas
 - Sāls, pipari
 
Ko darīt:
1. Šķiņķi sagriez mazākos gabalos. Zaļumus arī sagriez vai saplēs. Izvāri nedaudz olas, lai tās vairāk būtu šķidrā veidā un ļauj tām atdzist.
VIDEO: 
 
   
2. Uz lēnas uguns uzcep šķiņķi no abām pusēm.
3. Pēc tam pievieno smalki sagrieztu sīpolu un turpini cept aptuveni vienu minūti.
Tevi arī varētu interesēt
4. Pievieno šim skaistumam zaļumus un turpini cept – aptuveni pusotru minūti. Pievieno nedaudz piparus, sālīt obligāti nevajag.
5. Pasniedz uz šķīvja no sākuma uzliekot šķiņķi, pēc tam zaļumus un tad pa virsu liec olu un to pārgriez, lai viss dzeltenums iztek uz šķiņķa un zaļumiem.
Avots: www.mhealth.ru
Tevi noteikti interesēs
- “Tagad baidos iet mežā…”: pazīstama latviešu rakstniece, sēņojot dabūjusi rāpties kokā
 - Dalījos ar Wi-Fi ar kaimiņu “uz pāris dienām” — un sapratu, ka tā bija kļūda: stāstu, kāpēc tā vairs nekad nedarīšu
 - Patiesība par Ēģipti, kuru parasti cenšas noslēpt no tūristu acīm – pazīstama gide man atklāja, kā viss ir īstenībā
 - Pirmais noteikums, vārot bietes – un vēl divi svarīgi sīkumi
 - Spānis godīgi paskaidroja, kā latviešu sievietes atšķiras no spāņu sievietēm (un kāpēc viņam tagad ir grūti atgriezties mājās)
 - 11 pazīmes, kas liecina par cilvēka skaisto dvēseli, un tam nav nekāda sakara ar izskatu
 






