Nepieciešamās sastāvdaļas:
- 150-200 g šķiņķi, vai arī jebkuru citu ļoti treknu pusfabrikātu
- Viena sauja ar dažādiem zaļumiem: spināti, kāposti, biešu zaļumi
- 1/2 sarkans sīpols
- Nedaudz augu eļļas
- 2 olas
- Sāls, pipari
Ko darīt:
1. Šķiņķi sagriez mazākos gabalos. Zaļumus arī sagriez vai saplēs. Izvāri nedaudz olas, lai tās vairāk būtu šķidrā veidā un ļauj tām atdzist.
2. Uz lēnas uguns uzcep šķiņķi no abām pusēm.
3. Pēc tam pievieno smalki sagrieztu sīpolu un turpini cept aptuveni vienu minūti.
4. Pievieno šim skaistumam zaļumus un turpini cept – aptuveni pusotru minūti. Pievieno nedaudz piparus, sālīt obligāti nevajag.
5. Pasniedz uz šķīvja no sākuma uzliekot šķiņķi, pēc tam zaļumus un tad pa virsu liec olu un to pārgriez, lai viss dzeltenums iztek uz šķiņķa un zaļumiem.
Avots: www.mhealth.ru
Tevi noteikti interesēs
- Ceļu inspektors paskaidroja, kā autovadītājam jābrauc, lai viņu neapturētu un viņš nepiesaistītu likumsargu uzmanībuby Sandra Vīgante
- Ziema pienāks ļoti negaidīti un ātri: meteorologi atklāj, kad uzsnigs pirmais sniegsby Sandra Vīgante
- Kāpēc agrāk sievietes zirga mugurā sēdēja sāniski, nevis jāja parastā veidāby Rinalds Bergmanis