Nepieciešamās sastāvdaļas:
- 150-200 g šķiņķi, vai arī jebkuru citu ļoti treknu pusfabrikātu
- Viena sauja ar dažādiem zaļumiem: spināti, kāposti, biešu zaļumi
- 1/2 sarkans sīpols
- Nedaudz augu eļļas
- 2 olas
- Sāls, pipari
Ko darīt:
1. Šķiņķi sagriez mazākos gabalos. Zaļumus arī sagriez vai saplēs. Izvāri nedaudz olas, lai tās vairāk būtu šķidrā veidā un ļauj tām atdzist.
VIDEO:
2. Uz lēnas uguns uzcep šķiņķi no abām pusēm.
3. Pēc tam pievieno smalki sagrieztu sīpolu un turpini cept aptuveni vienu minūti.
4. Pievieno šim skaistumam zaļumus un turpini cept – aptuveni pusotru minūti. Pievieno nedaudz piparus, sālīt obligāti nevajag.
5. Pasniedz uz šķīvja no sākuma uzliekot šķiņķi, pēc tam zaļumus un tad pa virsu liec olu un to pārgriez, lai viss dzeltenums iztek uz šķiņķa un zaļumiem.
Avots: www.mhealth.ru
Tevi noteikti interesēs
- Visi brauca pie manis, lai par velti nosvinētu Vecgada vakaru – uztaisīju viņiem joku un aizslēdzu durvis
- Mans znots gandrīz savāca manus ietaupījumus, bet es uzrādīju čeku par 30 000 un palūdzu atbrīvot Mārupes dzīvokli
- “Omniva”, “DPD” un “Venipak” brīdina visus iedzīvotājus: ”To ir jāizdara pēc iespējas ātrāk”
- Iztērēju visu Māra ietaupījumus un uzrīkoju sev pamatīgu Vecgada vakaru Taizemē; kas viņam par to bija sakāms
- Ugunīgā Zirga gada favorīti: kurām 5 Zodiaka zīmēm veiksmes vilnis atnesīs laimi un izrāvienu
- Sešas ķīniešu zodiaka zīmes 2025. gada 14. decembrī piesaistīs īpašu veiksmi un labklājību







