Itāļi pērk mājās pa 5 kastēm cepamās sodas vienā reizē: es nolēmu pajautāt, kāpēc, un uzzināju 5 lietderīgās lietošanas metodes , tagad arī es to daru

Cepamā soda ir balts pulveris ar ķīmisko nosaukumu nātrija bikarbonāts. Cilvēki parasti joko par to, ka tā nekad nebeidzas, tas ir tāpēc, ka ne visi zina, kur un kā to lietot.

Esmu pārliecināts, ka pēc šī raksta izlasīšanas soda jūsu mājās beigsies daudz ātrāk.

Soda galvenā spēja ir neitralizēt skābi. Vēl skolā ķīmijas stundās mums stāstīja, ka skābes apdegumu gadījumā apdeguma vieta nekavējoties jānomazgā ar sodas šķīdumu, un skābe pārvērtīsies ūdenī.

Kad skābe mijiedarbojas ar dzeramo sodu, izdalās oglekļa dioksīds, turklāt lielā daudzumā. To var izmantot, lai iztīrītu aizsērējušas caurules. Pagaidiet, kamēr ūdens izplūdīs. Tad ielejiet notekcaurulē biezu dzeramās sodas ūdens šķīdumu.

Šīs kotletes izkūst mutē; Vienkārša recepte sulīgu kotlešu pagatavošanai pusdienām vai vakariņām

Un no augšas ielej etiķi un ātri hermētiski aizsprosto notekas, piemēram, ar roku cimdā vai gumijas pīli. Burbuļojošs šķidrums zem spiediena mīkstinās aizsērējumu, un pēc tam mēs to noskalojam ar karstu ūdeni.

Pankūku, pīrāgu un citu konditorejas izstrādājumu gatavošanu nav iespējams iedomāties bez cepamās sodas lietošanas. Esmu pārliecināta, ka šo produktu var atrast ikvienas mājsaimnieces virtuvē.

Soda mīkstina cietu gaļu

Lai cieta gaļa kļūtu mīkstāka un ātrāk izceptos, nepieciešams to ieziest ar cepamo sodu un uz dažām stundām ievietot ledusskapī. Tieši pirms gatavošanas gaļu labi noskalojiet zem tekoša ūdens un pagatavojiet to saskaņā ar recepti.

Ja jums nav laika gaidīt, gaļas gatavošanas laikā pievienojiet tikai dažas šķipsniņas cepamās sodas.

Lasi vēl: Vieta mājā, kuru Vanga ieteica vienmēr uzturēt tīru, un viņas rituāls, lai piesaista naudu

Lai mīkstinātu un mīkstinātu kotletes, maltai gaļai pievienojiet nedaudz cepamās sodas (šķipsniņa cepamās sodas uz 1 kg maltas gaļas).

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment