Cepamā soda padarīs omleti pūkainu – pufīgu.
Vai jūs sapņojat par pūkainu omleti?!? Kāpēc omlete neiznāk pūkaina?!?
Lai omlete būtu ne tikai garšīga, bet arī augsta un gaisīga, tai jāpievieno cepamā soda – šķipsniņa cepamās sodas uz 3 olām.
Soda mērcēm
Parastā soda palīdzēs padarīt mērces garšu vēl izteiksmīgāku, bagātīgāku un maigāku. Šim nolūkam pietiek 200 ml katliņā pievienot šķipsniņu sodas. Ja gatavojat tomātu mērci, nedaudz sodas noņems lieko skābumu un padarīs garšu patīkamāku.
Svaigu augļu un dārzeņu apstrāde
Augļi un dārzeņi ir neaizstājama uztura sastāvdaļa. Taču nav noslēpums, ka pirktie produkti bieži tiek apstrādāti ar toksiskiem pesticīdiem, lai pasargātu augus no kukaiņiem un pelējuma.
Iemērciet augļus ūdenī ar dzeramo sodu. Pietiek izšķīdināt 1 tējkaroti piedevas 500 ml šķidruma un atstāt augļus vai dārzeņus uz 15-20 minūtēm. Pēc tam visu rūpīgi noskalojiet un nosusiniet.
Lasi vēl: Noķeriet laimes putnu: ir nosauktas 3 zvaigžņu zīmes, kas no 1. septembra ieies Labas veiksmes baltajā joslā – ekstravaganta veiksme
Nomazgātos augļus un dārzeņus uzglabājiet ledusskapī. Tādējādi apstrādāti pārtikas produkti ir droši lietošanai.
Tevi noteikti interesēs
- Zēns uzdāvināja skolotājai dīvainu kastīti, bet klasesbiedri smējās par viņu- kad skolotāja atvēra kastīti, visi samulsaby Sandra Ločmele
- Kāpēc padomjlaikos teju visās mājsaimniecībās virtuves galdu pārklāja ar vaskadrānuby Rinalds Bergmanis
- Satikos ar vīrieti un līdz ausīm iemīlējos, bet viņš izvirzīja vienu nosacījumu, un tagad es nezinu, kā rīkotiesby Rinalds Bergmanis