Itāļi pērk mājās pa 5 kastēm cepamās sodas vienā reizē: es nolēmu pajautāt, kāpēc, un uzzināju 5 lietderīgās lietošanas metodes , tagad arī es to daru

 

Cepamā soda padarīs omleti pūkainu – pufīgu.

Vai jūs sapņojat par pūkainu omleti?!? Kāpēc omlete neiznāk pūkaina?!?

Lai omlete būtu ne tikai garšīga, bet arī augsta un gaisīga, tai jāpievieno cepamā soda – šķipsniņa cepamās sodas uz 3 olām.

Soda mērcēm

Parastā soda palīdzēs padarīt mērces garšu vēl izteiksmīgāku, bagātīgāku un maigāku. Šim nolūkam pietiek 200 ml katliņā pievienot šķipsniņu sodas. Ja gatavojat tomātu mērci, nedaudz sodas noņems lieko skābumu un padarīs garšu patīkamāku.

Svaigu augļu un dārzeņu apstrāde

Augļi un dārzeņi ir neaizstājama uztura sastāvdaļa. Taču nav noslēpums, ka pirktie produkti bieži tiek apstrādāti ar toksiskiem pesticīdiem, lai pasargātu augus no kukaiņiem un pelējuma.

Iemērciet augļus ūdenī ar dzeramo sodu. Pietiek izšķīdināt 1 tējkaroti piedevas 500 ml šķidruma un atstāt augļus vai dārzeņus uz 15-20 minūtēm. Pēc tam visu rūpīgi noskalojiet un nosusiniet.

Lasi vēl: Noķeriet laimes putnu: ir nosauktas 3 zvaigžņu zīmes, kas no 1. septembra ieies Labas veiksmes baltajā joslā – ekstravaganta veiksme

Nomazgātos augļus un dārzeņus uzglabājiet ledusskapī. Tādējādi apstrādāti pārtikas produkti ir droši lietošanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment