Testa laikā tika noteikts, ka Sairans ir ģenētiski ieprogrammēts, lai viņam patiktu rūgta garša, tāda, kas atrodama kafijā un Briseles kāpostos.
Sairans skaidro:
Ja vēlies izveidot alu, kas tev ļoti garšos, tev jābūt patiesi pacietīgam un gatavam ieguldīt tajā pamatīgus pūliņus – šajā gadījumā nāksies ģenētiski noteikt, kādām garšām tu dod priekšroku. Daudzi runā par ģenētiskā testa potenciālu attiecība pret to, ko mēs lietojam uzturā, tomēr es domāju, ka labākais veids, kā pārbaudīt teorijas, ir iet un kaut ko pagatavot.
Alus “Double Helix” tika brūvēts, lai apmierinātu viena konkrēta cilvēka garšas vajadzības – manas, tomēr, pateicoties investīcijām, mūsu alus ražotnē šis ir kļuvis par visnotaļ veiksmīgu eksperimentu, kas baudāms arī citiem cilvēkiem.”
Tevi arī varētu interesēt
Lasi vēl: Tagad eksistē “Alus joga”, un tas ir vienīgais jogas veids, kāds pasaulei vajadzīgs: interesanti!
Pēc veiksmīgas produktu grupas ieviešanas, “Meantime” nolēmuši ražot alu “Double Helix” ierobežotos apjomos.
Avots: mirror.co.uk
Tevi noteikti interesēs
- 9 augi, kas vienmēr jāaudzē augstās dobēs – dārznieki norāda iemeslus, kāpēc tas tā irby Anete Vītola
- Pankūkas ar āboliem un riekstiem – garda brokastu ēdiena recepteby Anete Vītola
- Vilki aizvien biežāk tiek redzēti Rīgas tuvumā – Garkalnē, Carnikavā, Ādažos: eksperti skaidro, ko tas nozīmēby Laura Blūma