Testa laikā tika noteikts, ka Sairans ir ģenētiski ieprogrammēts, lai viņam patiktu rūgta garša, tāda, kas atrodama kafijā un Briseles kāpostos.
Sairans skaidro:
Ja vēlies izveidot alu, kas tev ļoti garšos, tev jābūt patiesi pacietīgam un gatavam ieguldīt tajā pamatīgus pūliņus – šajā gadījumā nāksies ģenētiski noteikt, kādām garšām tu dod priekšroku. Daudzi runā par ģenētiskā testa potenciālu attiecība pret to, ko mēs lietojam uzturā, tomēr es domāju, ka labākais veids, kā pārbaudīt teorijas, ir iet un kaut ko pagatavot.
Alus “Double Helix” tika brūvēts, lai apmierinātu viena konkrēta cilvēka garšas vajadzības – manas, tomēr, pateicoties investīcijām, mūsu alus ražotnē šis ir kļuvis par visnotaļ veiksmīgu eksperimentu, kas baudāms arī citiem cilvēkiem.”
VIDEO:
Lasi vēl: Tagad eksistē “Alus joga”, un tas ir vienīgais jogas veids, kāds pasaulei vajadzīgs: interesanti!
Pēc veiksmīgas produktu grupas ieviešanas, “Meantime” nolēmuši ražot alu “Double Helix” ierobežotos apjomos.
Avots: mirror.co.uk
Tevi noteikti interesēs
- Ko speciālisti klusībā liek veļas mašīnas tvertnē, lai neatgriezeniski atbrīvotos no smakas un pelējuma
- Lielākā daļa cilvēku pieļauj šo kļūdu: kur nekādā gadījumā nedrīkst uzglabāt smaržas
- ”Latvijas pasts” paziņo par kardinālām izmaiņām no 2026.gada: ”Mēs pārtraucam šo pakalpojumu”
- “Saimniekam nepatīk svešinieki” – tas, ko Cēsīs ieraudzīju krāsnī pēc pusnakts, nebija pirts gariņš
- Vienkārša tējas cepumu recepte, kas pagatavota no parastām sastāvdaļām
- Ķīniešu nedēļas prognoze: ko Zvaigznes sola katrai Dzīvnieku zīmei no 24. līdz 30. novembrim








