Testa laikā tika noteikts, ka Sairans ir ģenētiski ieprogrammēts, lai viņam patiktu rūgta garša, tāda, kas atrodama kafijā un Briseles kāpostos.
Sairans skaidro:
Ja vēlies izveidot alu, kas tev ļoti garšos, tev jābūt patiesi pacietīgam un gatavam ieguldīt tajā pamatīgus pūliņus – šajā gadījumā nāksies ģenētiski noteikt, kādām garšām tu dod priekšroku. Daudzi runā par ģenētiskā testa potenciālu attiecība pret to, ko mēs lietojam uzturā, tomēr es domāju, ka labākais veids, kā pārbaudīt teorijas, ir iet un kaut ko pagatavot.
Alus “Double Helix” tika brūvēts, lai apmierinātu viena konkrēta cilvēka garšas vajadzības – manas, tomēr, pateicoties investīcijām, mūsu alus ražotnē šis ir kļuvis par visnotaļ veiksmīgu eksperimentu, kas baudāms arī citiem cilvēkiem.”
Lasi vēl: Tagad eksistē “Alus joga”, un tas ir vienīgais jogas veids, kāds pasaulei vajadzīgs: interesanti!
Pēc veiksmīgas produktu grupas ieviešanas, “Meantime” nolēmuši ražot alu “Double Helix” ierobežotos apjomos.
Avots: mirror.co.uk
Tevi noteikti interesēs
- 55 gadus vecs vīrietis no Jelgavas atklāj, kāpēc sievietēm, kuras neatbilst viņa skaistuma standartiem, nepiedāvā otro randiņuby Rinalds Bergmanis
- Kāpēc pankūku mīklai pievienoju verdošu ūdeni? + Pankūku recepte “Trīs glāzes”by Rinalds Bergmanis
- No 20. jūlija piekļuve vairs nebūs pieejama svarīgai informācijai: WhatsApp ievieš jaunu noteikumuby Sandra Vīgante