Izmēģināju jaunu veidu gaļas pagatavošanai – rezultāts ir pat labāks par kotletēm un šašliku

Šodien dalīšos ar recepti, kā pagatavot gardas un oriģinālas karbonādes, kas pārsteigs ar aromātisku un pikantu siera pildījumu. Šī recepte ir lieliska izvēle rudenīgiem vai ziemas vakariem, kad vēlamies mājīgus un sātīgus ēdienus.

Tā būs lieliska alternatīva tiem, kuri vēlas ko atšķirīgu no ierastajiem svētku cepešiem vai zupām. Pievienosim savai ikdienas ēdienkartei svaigu un interesantu garšu piedzīvojumu, īpaši valsts svētku galdam!

Ar sieru pildītas karbonādes ir vienkārši un ātri pagatavojams ēdiens, kas noteikti iepriecinās ikvienu gardēdi.

Tās ir sātīgas un bagātas ar kalorijām, padarot tās lieliski piemērotas gan kā izteiksmīgu pamatēdienu, gan kā gardu uzkodu dažādos pasākumos vai ikdienas maltītē.

Sastāvdaļas:

3 gaļas šķēles

1 sīpols

2 vārīti kartupeļi

Tomāts

4 ēdamkarotes krējuma vai majonēzes

100 g siera

2 tējkarotes sinepju

Sāls, pipari, zaļumi, garšvielas

Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!

Leave a Comment