Jūs vienkārši nevarat atrast garšīgāku recepti ikdienas salātiem!
Salāti sanāca garšīgi, mana ģimene lūdz gatavot tos visbiežāk, pat svētkos.
Šos salātus ēdu pat bez piedevas, tikai ar maizes gabaliņu. Izrādās ļoti sātīgi.
Es nekad iepriekš nebiju gatavojusi salātus ar pupiņām, izņemot vinegretu. Un, kā izrādījās, velti! Galu galā salātiem vienkārši jāpievieno pupiņas, un tas uzreiz kļūst par apmierinošu, galveno veselīgu ēdienu.
Kā gatavot:
Salātiem mums vajag vistas krūtiņu.
Vāra sālītā ūdenī, lai krūtiņa salātos būtu sulīga, atstāj atdzist, neizņemot no buljona. Krūtiņu parasti vāru vakarā, kopā ar buljonu uz nakti ielieku ledusskapī un no rīta gatavoju salātus.
Izņemiet krūtiņu no buljona, sadaliet gabaliņos.
Ielieciet krūtiņu dziļā salātu bļodā. Man ir konservētas pupiņas, notecina no tām šķidrumu, viegli noskalo un pievieno salātu bļodiņai.
Ja jūs, tāpat kā es, izmantojat konservētas pupiņas, tad pērciet sarkanās pupiņas, tās ir blīvākas un stingrākas.
Arī korejiešu burkāni šiem salātiem piešķir pikantu. Varat arī to iegādāties vai pagatavot pats dažu minūšu laikā. Kādas ir mājās gatavotu korejiešu burkānu priekšrocības: jūs pats varat pielāgot pikantumu un būt pārliecināts par tā svaigumu.
Pievienojiet burkānus pārējām sastāvdaļām.
Tagad atliek pievienot jebkādus zaļumus. Manuprāt, šajos salātos vislabāk iederas dilles.
Mērcei vienmēr sajaucu majonēzi un krējumu.
Lasi vēl: Arvien biežāk es sāku sautēt kāpostus jaunā veidā: tie vienmēr ir garšīgi, un “rītdienai” nav atlicis ne kripatiņas
Salātus sāliet pēc garšas, varat nedaudz apkaisīt ar melnajiem pipariem. Arī oriģinālajā receptē ir pievienoti ķiploki, bet šeit tas ir atkarīgs no garšas un krāsas, kā saka.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…