Garšojiet salātus, samaisiet un pasniedziet.
Rezultāts ir sulīgi, spilgti, pikanti salāti. Lūdzu, ņemiet vērā, ka salātiem nekas nav jāgatavo vai jāsasmalcina, izņemot krūtiņu, kas ievērojami vienkāršo gatavošanas procesu.
Kādi produkti bija nepieciešami:
vistas krūtiņa – 200 g
korejiešu burkāni – 80 g
konservētas pupiņas – 1 bundža
majonēze, skābs krējums – 2 ēd.k
dilles
sāls pipari
Lasi vēl: “Tavs celms pēc dažām dienām iznīks, atceries recepti.” – atcerieties recepti,” man teica mežstrādnieks
Es novēlu jums labu apetīti, labu garastāvokli un gatavot ar prieku!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc patiesībā zosis lido otrādi ar vēderu uz augšu — eksperta skaidrojums neparastajam trikamby Rinalds Zembergs
- Kāpēc pieredzējušas mājsaimnieces mīklai pievieno etiķi un kādas priekšrocības tas sniedzby Evita Šulce
- Nākamā ziema būs aukstāka nekā pērn un vislielākie sals solās janvārī un februārī: zināms cik grāduby Sandra Vīgante