Izņemiet šo populāro dzērienu no ledusskapja un aplaistiet savas ģerānijas. Ziedi ātri atalgosies ar skaistiem ziediem

Lai mūsu ģerānijas uz balkoniem vai dārzā ilgstoši priecētu ar sulīgiem ziediem, ar to vien nepietiek. Arī augiem ik pa laikam nepieciešamas stiprinošas barības vielas, taču nav obligāti jāiegādājas dārgie produkti no dārzkopības veikaliem. Visu nepieciešamo var atrast savā ledusskapī.

Kā kopt ģerānijas, lai tās skaisti zied?

Kopumā ģerānija nav prasīga un aug gandrīz jebkuros apstākļos, taču tās optimālai attīstībai ir noteiktas prasības. Lai ģerāniju augtu veiksmīgi, jums jāpievērš uzmanība augsnes izvēlei. Labākais variants būtu auglīgs un drenējošs maisījums ar skābu pH. Augsnei ieteicams pievienot tādus komponentus kā perlīts, keramzīts vai mazi oļi. Tas palīdzēs uzlabot substrāta ūdens caurlaidību un radīs komfortablus apstākļus augam.

Es katru mēnesi ģimeni lutinu ar garšīgo torti “Mazulīte”; Pats labākais, ka viņu nevajag cept

Vēl viens svarīgs faktors ģerāniju audzēšanā ir pareiza laistīšana. Šis paraugs nepieļauj lieko ūdeni, tāpēc laistīšanas biežumam jābūt mērenam. Labāk ir nodrošināt ziedu ar ūdens trūkumu nekā pārāk daudz. Visdrošākais veids, kā noteikt laistīšanas nepieciešamību, ir tradicionālā metode: vienkārši ieduriet pirkstu augsnē un pārbaudiet tās mitrumu.

7 sieviešu vārdi, kas sola bagātību un veiksmi to īpašniecēm

Neaizmirstiet par uzturvielām, kas atrodamas starp virtuves produktiem.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment